• PRO TV
  • Anamaria Prodan a dezvăluit ce a făcut cu rochia pe care și-a pictat chipul lui Reghe. Modelul a făcut ravagii la Săptămâna Modei de la Paris: „Mai șterg din ele...”

Anamaria Prodan a dezvăluit ce a făcut cu rochia pe care și-a pictat chipul lui Reghe. Modelul a făcut ravagii la Săptămâna Modei de la Paris: „Mai șterg din ele...”

Anamaria Prodan a dezvăluit ce a făcut cu rochia pe care și-a pictat chipul lui Reghe. Modelul a făcut ravagii la Săptămâna Modei de la Paris: „Mai șterg din ele...”
Sursa: Instagram

Anamaria Prodan ar face ravagii acum cu rochia pe care și-a pictat chipul lui Reghe. Modelul a făcut furori la Săptămâna Modei de la Paris.

Modelul de rochie pe care Anamaria Prodan l-a purtat la Gala Fotbalului din 2014, pe care și-a pictat chipul lui Laurențiu Reghecampf, a făcut ravagii la Săptămâna Modei de la Paris.

Gallery

Un cunoscut brand și-a prezentat noua colecție primăvară/ vară 2024, la Paris. Modelele au defilat pe podium purtând ținute imprimate cu chipuri umane, exact așa cum a purtat Anamaria Prodan în 2014.

La vremea respectivă, Prodanca a declarat că a plătit 1.500 de euro pentru această rochie, fiind  pictată manual, special pentru impresară. Aceasta și-a dorit să-și surprindă soțul cu ceva unic, întreaga lucrare a durat o lună și jumătate până când a fost finalizată.

Ce a făcut Anamaria Prodan cu celebra rochie?

Anamaria Prodan a dezvăluit ce a făcut cu celebra rochie pe care și-a pictat chipul fostului soț.
Dacă toată lumea se aștepta ca obiectul vestimentar să nu mai facă parte din garderoba impresarei, mai ales după divorțul cu scandal pe care l-a avut cu Laurențiu Regehcampf.
Ei bine, se pare că rochia încă există în dressingul vedetei, păstrată la loc sigur.

„Da. O am încă rochia! Eu păstrez undeva, ca pe toate momentele importante din viața mea. Chiar dacă mai șterg din ele, cele importante rămân. Rochia a fost făcută pentru Reghecampf ca răsplată a familiei pentru rezultatele bune pe care le avea la acel moment. Și rochia, și tabloul, toate sunt păstrate pentru băiatul meu. Când el va crește va decide ce face cu ele” , a declarat impresara, pentru Click!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni