• PRO TV
  • Acum s-a aflat! Paul Nicolau nu deține locațiile închise de ANPC! Cine sunt proprietarii de la „Taverna Racilor”

Acum s-a aflat! Paul Nicolau nu deține locațiile închise de ANPC! Cine sunt proprietarii de la „Taverna Racilor”

Acum s-a aflat! Paul Nicolau nu deține locațiile închise de ANPC! Cine sunt proprietarii de la „Taverna Racilor”

Paul Nicolau a ajuns în atenția publicului larg după ce locațiile sale au fost controlate de ANPC, cea din Herăstrău fiind în final închisă din cauza neregulilor găsite de inspectorii ajunși la fața locului.

Gallery

​Paul Nicolau, cunoscut de publicul larg sub numele de „Pescobar”, s-a lăudat adesea în mediul online ca fiind unicul patron de la Taverna Racilor, însă șeful ANPC, Horia Constantinescu, îl contrazice.

Deși a scos bani frumoși din buzunare pentru a plăti amenzile date de ANPC, Paul Nicolau a continuat să nu respecte recomandările comisarilor de la Protecția Consumatorilor, așa că restaurantul său din zona de nord a Capitalei a fost închis pentru 12 luni.

Pe rețelele de socializare se mândrea că este patronul restaurantului din Herăstrău și că Larisa îi este mâna dreaptă de ani buni, dar directorul ANPC, Horia Costantinescu, a explicat cum stă situația, în realitate. În cadrul podcastului „Oameni cu cord”, acesta a explicat faptul că restaurantele lui Pescobar sunt trecute, în acte, pe numele mamei și al tatălui său.

„Dânsa a vrut să vină cu cineva care să reprezinte firma. El nu este acționar, ci promoter. În acte apare familia Nicolau, dar cu siguranță nu el. Mama e patroana și administratorul, dar și vocea care promovează locația, este el”, a spus Hora Constantinescu.

În mijlocul scandalului, mama lui Paul Nicolau a ținut să stea de vorbă cu directorul ANPC, așa că Horia Constantinescu a chemat-o la o întrevedere, potrivit spuselor directorului în podcastul amintit.

„Mama domniei sale, ca orice mamă cred încărcată de emoție, a solicitat să avem clemență că va remedia, se va ocupa, să nu luăm, deja vorbim de a treia măsură draconică. Vorbim de finalul lunii iunie, când aceasta a făcut o serie de promisiuni (…) El a făcut curățenie și noi i-am oferit posibilitatea pentru a nu știu câta oară șansa să redeschidă.

Eu i-am spus la audiență: Domnule singurul lucru care mă face să am o oarecare înțelegere este entuziasmul pe care îl ai în a-ți promova afacerea. Am vorbit și cu mama lui să urmărească îndeaproape, dânsa sugerând-mi că nu prea se face înțeleasă de către fiu cu privire la investiții”, a mai amintit directorul ANPC.

Foto: Paul Nicolau/Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni