• PRO TV
  • Ce fericită e proaspăta soție a lui Hulk Hogan! Sky Daily radiază la brațul legendarului luptător WWE

Ce fericită e proaspăta soție a lui Hulk Hogan! Sky Daily radiază la brațul legendarului luptător WWE

Ce fericită e proaspăta soție a lui Hulk Hogan! Sky Daily radiază la brațul legendarului luptător WWE

Hulk Hogan și Sky Daily s-au căsătorit în urmă cu o săptămână și se poartă la braț ca doi adolescenți aflați la prima întâlnire. Paparazzii i-au surprins într-un moment de tandrețe, în Florida. Fostul wrestler WWE e convins că a găsit marea iubire.

După ce a ajuns a treia oară în fața altarului, Hulk Hogan (70 de ani) e în al nouălea cer. Proaspăta lui soție, instructoarea de yoga Sky Daily (45 de ani), îl completează perfect. Femeia pare mai fericită ca niciodată la brațul soțului ei, legenda WWE Hulk Hogan.

Paparazzii i-au urmărit în permanență după nuntă și, în weekend, i-au surprins distrându-se ca doi adolescenți. Întrebată cum este să fie căsătorită din nou, Sky Daily a răspuns: „Este grozav, mulțumesc de întrebare”. Instructoarea de yoga a mai fost căsătorită o dată și are trei copii.

Vezi poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Gallery

Secretul lui Hulk Hogan este stilul de viață complet diferit. Starul WWE a dezvăluit recent că a renunțat la consumul de alcool, de suplimente și de medicamente pentru durere, pe care în trecut le lua cu pumnul.

Nu mai beau alcool deloc, de vreo șase luni. Chiar nu mai beau, nu mai iau Tylenol, nu fac nimic în afară de a bea apă”, a spus Hulk Hogan într-un interviu acordat Men's Health.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni