• PRO TV
  • Bianca Drăgușanu, decizie radicală! Motivul pentru care nu mai vrea să-și expună viața privată:„Să fiu mai discretă”

Bianca Drăgușanu, decizie radicală! Motivul pentru care nu mai vrea să-și expună viața privată:„Să fiu mai discretă”

Bianca Drăgușanu, decizie radicală! Motivul pentru care nu mai vrea să-și expună viața privată:„Să fiu mai discretă”

Bianca Drăgușanu și-a luat fanii prin surprindere. Ce decizie a luat vedeta?

Bianca Drăgușanu a luat o decizie radicală, vedeta a ajuns la concluzica că este mai bine să-și țină viața privată de ochii curioșilor.

Gallery

Blondina a mai dezvăluit că traversează cea mai bună perioadă din viața ei, se află într-o stare profundă de fericire, deși recent a trecut printr-o despărțire. Se pare că vedeta se simte foarte bine și nu suferă după fostul partener.

„Eu sunt într-o stare de fericire permanentă. Fericirea mea nu a depins niciodată de nimeni. Sunt fericită, sunt bine! Nu o să-mi mai pun viață pe tapet cum am pus-o atâția ani pentru că îmi creează un disconfort. Chiar îmi place când citesc ziarele și văd că nu sunt acolo! E mai bine să fiu mai discretă că să nu îmi bat capul cu unele neadevăruri.”, a mărturisit Bianca Drăgușanu, pentru ciao.ro.

Bianca Drăgușanu a mai mărturisit că a avut o perioadă foarte încărcată, cu multe proiecte, dar, cel mai important, și-a renovat casa, motiv pentru care nu a plecat în prea multe vacanțe anul acesta.

„Am stat mai mult pe aici, e adevărat, sunt foarte nemulțumită de ce se întâmplă (rade). Am avut multe proiecte, îmi renovez acasă, a trebuit să stau mai mult pe aici că să fie gata în timp util. Am schimbat totul, de la băi, la instalații, gresie, am spart tot, am vrut să schimb Feng Shui-ul.”, a mai spus vedeta, pentru aceeași sursă menționată mai sus.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni