• PRO TV
  • Mirii din Irak, primele declarații după ce la nunta lor au murit peste 110 persoane: „Trăim, dar pe interior suntem morți”

Mirii din Irak, primele declarații după ce la nunta lor au murit peste 110 persoane: „Trăim, dar pe interior suntem morți”

Mirii din Irak, primele declarații după ce la nunta lor au murit peste 110 persoane: „Trăim, dar pe interior suntem morți”

Evenimentul unde ar fi trebuit să își sărbătorească iubirea s-a transformat, într-o fracțiune de secundă, într-o tragedie de proporții care a șocat o lume întreagă. Revan și soția sa, Haneen, au oferit primele declarații după ce mai bine de 110 persoane au murit în incendiul de la nunta lor.

Revan, în vârstă de 27 de ani, și mireasa lui, Haneen, 18 ani, au oferit primele declarații, pentru publicația SkyNews, după ce nunta lor s-a transformat într-un adevărat coșmar.

Un incendiu devastator a avut loc în sala în care se aflau aproximativ 900 de invitați, iar flăcările mistuitoare le-au răpit celor doi persoanele dragi. Bilanțul deceselor s-a ridicat la peste 110, iar răniți sunt în jur de 150.

Mirele a spus, pentru sursa menționată anterior, că în incinta în care a avut loc dezastrul se afla un singur stingător de incendii, care însă nu funcționa.

Raven și Haneen și-au pierdut rudele, apropiații și prietenii în tragedie și spun că nu mai pot trăi în comunitatea lor, așa că au decis să se mute definitiv.

„Mi-am apucat soția și am început să o târăsc. Am tot târât-o și am încercat să o scot pe ușa de la bucătărie. Are picioarele rănite (...).

Rudele noastre, prietenii noștri, cei dragi au murit cu toții.. Acum două zile i-am îngropat pe unchiul [Haneen] și pe cele două fiice ale lui. Ieri l-am îngropat pe celălalt unchi al ei. Azi am îngropat-o pe fiica lui. Tatăl ei este în stare critică. Nu știm care este starea lui.

Mătușa mea a murit. Sora mea e arsă. Soțul ei are arsuri pe tot corpul. Unchiul meu a pierdut șapte rude. Atât de mulți oameni. Și în fiecare zi auzim tot mai multe vești din acestea. În noaptea nunții... de ce s-a întâmplat asta? Ce am făcut? De ce s-a întâmplat asta?”, a spus Revan cu ochii în lacrimi pentru SkyNews, citat de stirileprotv.ro.

Foto: Captură SkyNews

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni