• PRO TV
  • Călin Donca, declarat „decedat”, în online. Cum a reacționat milionarul, când familia l-a întrebat dacă mai trăiește: „Face un infarct”

Călin Donca, declarat „decedat”, în online. Cum a reacționat milionarul, când familia l-a întrebat dacă mai trăiește: „Face un infarct”

Călin Donca, declarat „decedat”, în online. Cum a reacționat milionarul, când familia l-a întrebat dacă mai trăiește: „Face un infarct”
Sursa: Instagram I calindonca

Călin Donca se află, încă, în spatele gratiilor, fiind acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat și de evaziune fiscală.

În urmă cu un an, Călin Donca a mai trecut printr-un moment dificil, atunci când a fost anunțat decesul lui, în mediul online. La acea vreme, milionarul a fost nevoit să își liniștească familia și apropiații, în urma informațiilor false care apăruseră.

Gallery

În filmarea cu pricina, era anunțată moartea lui Călin Donca, moarte ce fusese pusă pe seama unui incendiu care luase naștere într-unul din parcurile fotovoltaice ale afaceristului. Călin Donca a precizat că există șansa ca așa ceva să se întâmple, dar niciun incident de acest fel nu a avut loc până acum.

Cu toate acestea, a cerut persoanei care a lansat zvonul să se oprească, deoarece, imediat după viralizarea informației, a fost contactat de familie și de apropiați, fiind nevoit să le explice că nu este mort și că totul este, de fapt, o glumă proastă.

„Moment în care au început să mă sune neamurile, prietenii, în prag de sărbători, să întrebe dacă trăiesc, dacă sunt bine, dacă sunt copiii bine. Și e foarte deranjant, cu unii nu m-am auzit de ceva timp și ne auzim discutând dacă am murit sau nu”, a explicat Călin Donca, la acea vreme, conform Cancan.

Milionarul din Brașov nu crede că mesajul eronat a venit din partea unei persoane care a vrut să îi facă rău, ci doar o persoană care a vrut să își crească, în mediul online, numărul de urmăritori, vorbind despre el, un nume puternic în domeniul afacerilor energetice.

Cu toate acestea, Călin Donca nu poate trece peste consecințele care s-ar fi putut materializa, dacă nu și-ar fi liniștit familia în legătură cu ceea ce apăruse.

„Sunt persoane care țin la mine, poate care n-au o sănătate de fier… Până să sune, dacă nici nu răspund la telefon, vă dați seama, face un preinfarct sau un infarct. Pentru ce?! Pentru că cineva vrea să facă o glumă proastă și să-și facă 10 urmăritori”, a mai precizat acesta.

 

Sursa foto: Instagram I calindonca, oriandadonca

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni