• PRO TV
  • Laura Roșca (DJ Lalla), raportul toxicologic. Ce au descoperit medicii după necropsie

Laura Roșca (DJ Lalla), raportul toxicologic. Ce au descoperit medicii după necropsie

Laura Roșca (DJ Lalla), raportul toxicologic. Ce au descoperit medicii după necropsie

Legiștii de la Constanța au definitivat raportul toxicologic în cazul Laurei Roșca, tânăra DJ care a fost descoperită decedată pe plaja din Mamaia. Conform tatălui artistei, DJ Lalla nu avea în corp alcool sau substanțe interzise.

Laura Roșca nu a murit pe fondul consumului de alcool sau substanțe interzise, arată raportul toxicologic întocmit după necropsia legiștilor, notează publicația TurdaNews. Totuși, anchetatorii continuă investigațiile pentru a afla cum a ajuns Laura Roșca în apele mării și cum a survenit înecul.

Până acum, specialiștii au stabilit că DJ Lalla a murit înecată, însă nu cunosc circumstanțele exacte. Laura Roșca a fost înmormântată duminică, în Turda, în prezența familiei și prietenilor apropiați.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Gallery

Condusă pe ultimul drum de sora geamănă

Laura Roșca (34 de ani) avea o soră geamănă care a venit din Anglia pentru înmormântarea ei. Din postările de pe rețelele sociale reiese că cele două erau foarte apropiate.

DJ Lalla, cum era cunoscută în showbiz, a murit joi dimineață. Ea a fost descoprită întâmplător pe plaja din Mamaia, de un grup de sportivi ieșiți la alergare. Misterul din jurul morții sale poate fi dezlegat cu ajutorul unui bărbat pe care tânăra l-a cunoscut pe internet cu o lună înainte de tragicul ei sfârșit. Acesta a fost audiat de poliție și a oferit puține detalii presei.

Fotografii: @lalla/Stirile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni