• PRO TV
  • Vlad Pascu, acuzat că ar fi intrat intenționat cu mașina, în grupul de tineri: „A încercat să intre din plin”

Vlad Pascu, acuzat că ar fi intrat intenționat cu mașina, în grupul de tineri: „A încercat să intre din plin”

Vlad Pascu, acuzat că ar fi intrat intenționat cu mașina, în grupul de tineri: „A încercat să intre din plin”
Sursa: Inquam Photos / Octav Ganea

Vlad Pascu, șoferul vinovat pentru tragedia de la 2 Mai, primește noi acuzații. Avocatul Adrian Cuculis susține că există posibilitatea ca acesta să fi intrat intenționat în grupul de prieteni.

Vlad Pascu a provocat unul dintre cele mai terifiante accidente rutiere din acest an. Avocatul Adrian Cuculis lansează o ipoteză șocantă, care, susține el, este destul de credibilă, luând în calcul un gest făcut de acesta, după ce a provocat accidentul.

Gallery

După ce au apărut primele imagini cu momentul impactului, mai multe ipoteze încep să fie luate în calcul. Vlad Pascu a declarat că vinovat pentru cele întâmplate a fost grupul de prieteni, dar imaginile surprinse de camerele de luat vederi demonstrează altceva.

Filmarea îl surprinde pe Vlad Pascu în timp ce conduce cu viteză, fără a încetini în momentul în care vede grupul de pietoni. Într-o fracțiune de secundă, intră în ei, în timp ce aceștia se deplasau regulamentar, pe marginea drumului.

Inițial, s-a declarat că pietonii circulau pe carosabil, dar și că Vlad Pascu nu circula cu farurile aprinse, ambele lucruri fiind negate de imaginile de pe camere, informație susținută de tatăl Robertei, încă de la început: „Ei nu se aflau pe carosabil. Am spus-o încă de la început, de când aveam copilul în capelă”.

Vlad Pascu, suspectat că i-ar fi lovit pe tineri intenționat 

Adrian Cuculis a vorbit despre o nouă abordare a cazului, precizând că există posibilitatea ca Vlad Pascu să fi vrut să facă o glumă sau chiar să fi vrut să intre în ei.

„Faptul că Vlad Pascu, practic, virează către ei, cumva, a existat un soi de buclă pe care o face, îmi ridică mie suspiciunea că el, cumva, în starea lui de tulburare, a încercat să facă o glumă sau, pur şi simplu, să intre din plin în ei, lucru care este confirmat şi de faptul că el nu oprește ulterior”, a declarat avocatul, conform unui site de știri.

Mai mult decât atât, pe camera pe care Sebi, tânărul ucis pe loc, o avea la el, se poate observa cum, după ce provoacă accidentul, Vlad Pascu calcă pedala de accelerație și fuge de la fața locului.

Sursa foto:  Știrile PRO TV, Inquam Photos/Octav Ganea, Captură video/TikTok

VEZI ȘI VIDEO 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni