• PRO TV
  • Prietenii și rudele tinerilor uciși în accidentul de la 2 Mai, proteste în Piața Victoriei

Prietenii și rudele tinerilor uciși în accidentul de la 2 Mai, proteste în Piața Victoriei

Prietenii și rudele tinerilor uciși în accidentul de la 2 Mai, proteste în Piața Victoriei

În urmă cu aproximativ o lună, Vlad Pascu a fost protagonistul unui accident grav în localitatea 2 Mai, după ce s-a urcat la volan sub influența substanțelor stupefiante. Acesta a lovit din plin un grup de 8 persoane, două dintre ele pierzându-și viața în urma impactului.

A trecut mai bine de o lună de când Vlad Pascu, șoferul teribilist de la 2 Mai, a intrat cu mașina într-un grup de 8 persoane, două dintre ele murind în urma impactului. Imediat după ce a produs tragedia, tânărul a fugit de la fața locului, fiind găsit și arestat de oamenii legii, în Vama Veche. Acesta, deși se află în acest moment în spatele gratiilor, continuă să provoace revoltă în rândul prietenilor și rudelor lui Sebi și ale Robertei, cei doi tineri uciși în accident.

Gallery

În Piața Victoriei din Capitală s-au strâns zeci de persoane care au adus flori albe în memoria tinerilor uciși și au afișat pancarte cu mesaje profunde, menite să schimbe legea din România: „Siguranţă pentru viitorul tău!”, „Ignoranţa ta, pierderea noastră” sau „Nu este de ajuns”. Mai mult decât atât, oamenii au afișat imagini cu Roberta (20 de ani) și Sebi (19 ani), studenții de la Facultatea de Geografie care au fost spulberați cu mașina de către Vlad Pascu.

Mama unuia dintre copiii uciși în accident a făcut și ea o serie de declarații cu privire la situația actuală a legilor din România, punctând faptul că moartea copilului ei ar trebui să schimbe cumva mersul lucrurilor din țara noastră:

„Cred că toţi tinerii ar trebui să iasă pentru o schimbare. Eu sper ca generaţia lui Sebi şi a Robertei să schimbe cumva această ţară. Aceasta este speranţa mea. (...) Să aibă mai multă siguranţă pe drumurile publice, să aibă siguranţă să meargă singuri pe stradă”, a declarat mama unuia dintre tinerii care au murit în accident.

Ce acuzații îi sunt aduse lui Vlad Pascu

Vlad Pascu se află în acest moment în spatele gratiilor, după ce a produs accidentul de la 2 Mai. Inițial, acesta a fost pus sub acuzare pentru ucidere din culpă, vătămarea corporală din culpă, fuga de la locul accidentului și conducerea unui autovechicul sub influența drogurilor. Ulterior, în urma „Operațiunii Hidra”, desfășurată de DIICOT în 11 locuințe ale prietenilor șoferului teribilist, acestuia i s-au adăugat acuzații pentru deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu, trafic de droguri de mare risc şi punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consumul ilicit de droguri.

Mama lui Vlad Pascu se află și ea în arest preventiv pentru 30 de zile după ce a încercat să îi șantajeze pe martorii din dosarul în care este cercetat fiul ei. Femeia a vorbit cu Rebeca, fosta iubită a lui Vlad Pascu, pentru a o convinge să nu depună mărturie împotriva copilului ei, în fața procurorilor.

Sursă foto: Știrile PRO TV, Captură ecran, INQUAM PHOTOS/Octav Ganea

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni