• PRO TV
  • Să tot ai așa bărbat! În ce ipostaze s-a filmat Felix Baumgartner în casa Mihaelei Rădulescu: „Liber la rezervări!”

Să tot ai așa bărbat! În ce ipostaze s-a filmat Felix Baumgartner în casa Mihaelei Rădulescu: „Liber la rezervări!”

Să tot ai așa bărbat! În ce ipostaze s-a filmat Felix Baumgartner în casa Mihaelei Rădulescu: „Liber la rezervări!”

Au devenit mai discreți cu relația lor, însă se iubesc la fel de mult și de 9 ani de zile sunt nedespărțiti. Mihaela Rădulescu pare să fi tras lozul câștigător atunci când l-a întâlnit pe Felix Baumgartner. 

Nu mulți le-au dat șanse la început, însă în curând cei doi îndrăgostiți vor bifa un deceniu de iubire. Fosta prezentatoare radiază de fericire când este în preajma lui Felix, iar austriacul știe cum să o facă să se simtă specială. 

Se completează reciproc, au aceleași pasiuni și iubesc adrenalina! Mai mult, Felix are o relație specială cu cel mai important bărbat din viața Mihaelei, fiul Ayan. 

De ceva vreme, vedeta a decis să ia o pauză de la social media și postează rar pentru cei peste jumătate de milion de urmăritori de pe Instagram. Felix însă își ține fanii la curent cu activitățile sale și postează imagini de la evenimentele la care participă sau se filmează în timp ce pilotează elicoptere alături de iubita sa. 

Recent, austriacul și-a amuzat urmăritorii de pe Instagram cu un filmuleț care s-a viralizat instant. Iubitul Mihaelei Rădulescu nu se dă în lături de la treburile gospodărești și s-a apucat de spălat geamuri ca un adevărat profesionist. 

„Fac câțiva bănuți aici în Monaco. Doar clădiri cu etaj. Liber la rezervări”, a glumit iubitul Mihaelei. Echipat corespunzător, Felix Baumgartner a lăsat geamurile curate lună. 

„OMG... cine nu vrea să aibă un așa bărbat  acasă? Ce tare e asta”, „Wow! Ești tare gospodar!”, „Am urmărit videoclipul tău pentru a 1000 oară”, „Bravo Felix, dar Mihaela chiar merită” , „Marele luptător spală ferestre. Așa scenă mai rar!”, „Omul ăsta e de neprețuit la casa Mihaelei”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de internauți. 

Fotografii: Instagram/ Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni