• PRO TV
  • Gabi Bădălău este decis să îngroape securea războiului cu fost soție. Gestul incredibil pe care l-a făcut afaceristul

Gabi Bădălău este decis să îngroape securea războiului cu fost soție. Gestul incredibil pe care l-a făcut afaceristul

Gabi Bădălău este decis să îngroape securea războiului cu fost soție. Gestul incredibil pe care l-a făcut afaceristul

Gabi Bădălău vrea să pună punct războiului cu fosta soție, Claudia Pătrășcanu. Gestul neașteptat pe care milionarul l-a făcut pentru fosta parteneră de viață.

Gabi Bădălău este convins că vrea să pună punct conflictului care există între el și fosta soție, alături de care are doi copii. 

Războiul dintre cei doi ar fi început după ce milionarul i-a cerut fostei soții permisiunea să meargă cu copiii în vacanțe în afara țării, însă Claudia Pătrășcanu ar fi refuzat să îi dea procură. Ulterior a venit momentul ca el să-și refuze fosta parteneră de viață, însă acum s-a răzgândit.

Recent, Claudia Pătrășcanu s-a prezentat din nou în fața instanței, pentru că fostul ei soț nu a vrut să-i dea procură să poată ieși cu copiii din țară. Aceasta a sperat să primească dreptul de a ieși din țară prin intermediul unei ordonanțe președințiale, dar iată că afaceristul s-a răzgândit și i-a dat procură fostei partenere, potrivit spynews.ro.

Inițial, Gabi Bădălău nu a vrut să-i dea procură fostei soții, pe motiv că nici ea, la rândul ei, nu a vrut să-l lase să iasă cu copiii din țară. 

Este bine cunoscut faptul că afaceristul se află sub control judiciar și nu ar fi primit acceptul instanței, deoarece legea nu-i permite să părăsească România. 

În cele din urmă, Gabi Bădălău a decis să nu ducă răzbunarea până la capăt și i-a dat Claudiei Pătrășcanu procura pentru a ieși cu copiii lor din țară. 

Sursă foto: Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni