• PRO TV
  • Bătaie între chelneri și câțiva turiști în celebra piață San Marco din Veneția! Coada la toaletă, motivul scandalului

Bătaie între chelneri și câțiva turiști în celebra piață San Marco din Veneția! Coada la toaletă, motivul scandalului

Bătaie între chelneri și câțiva turiști în celebra piață San Marco din Veneția! Coada la toaletă, motivul scandalului

Turiștii care se plimbau zilele trecute prin Piața San Marco din Veneția au fost martorii unui incident extrem de violent. Patru bărbați, turiști străini, s-au luat la bătaie cu chelnerii unei cafenele. Motivul? Aceștia voiau să sară rândul la toaletă și să intre deși nu făcuseră consumație.

Lovituri, îmbrânceli și scaune fluturate în aer în Veneția, eternul oraș al iubirii. Scenele violente din fața unei cafenele din Piața San Marco au fost surprinse de trecători și s-au viralizat rapid pe rețelele de socializare. 

Patru bărbați de „naționalitate străină” și cel puțin șapte chelneri au fost implicați în încăierarea care a avut loc zilele trecute la cafeneaua Chioggia din Piața San Marco, scrie Libertatea care citează Corriere de Veneto.

Scandalul a fost cauzat de nerespectarea cozii pentru accesul la toaletă, potrivit sursei menționate mai sus. Cei patru bărbați în cauză s-au apropiat de coada de clienți ai cafenelei, care așteptau să folosească toaleta, și au vrut să treacă în față. Chelnerii le-au atras atenția și i-au rugat să respecte rândul. Mai mult, aceștia au vrut să folosească toaleta cafenelei fără să fi consumat nimic. 

Cei patru turiști au ignorat rugămintea chelnerilor, iar angajații i-ar fi poftit afară. La scurt timp, străinii i-au împins pe chelneri până în mijlocul meselor, iar cei implicați au început să-și împartă pumni și palme. Unul dintre străini a încercat chiar să arunce cu un scaun în direcția chelnerilor. 

„În Piața San Marco nu cred că am mai văzut astfel de scene. Deși grosolănia unor turiști a depășit într-adevăr limitele, așa ceva nu ar trebui să se întâmple niciodată”, a comentat consilierul municipal pentru Comerț, Sebastiano Costalonga.

Fotografii: capturi Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni