• PRO TV
  • Ce spune Oana Zăvoranu despre o posibilă împăcare cu Pepe, după divorțul de Alex Ashraf

Ce spune Oana Zăvoranu despre o posibilă împăcare cu Pepe, după divorțul de Alex Ashraf

Ce spune Oana Zăvoranu despre o posibilă împăcare cu Pepe, după divorțul de Alex Ashraf

Oana Zăvoranu este din nou o femeie singură și disponibilă, asta după ce a confirmat divorțul de Alex Ashraf. Vedeta a mărturisit că omul alături de care și-a petrecut 10 ani din viață a înșelat-o, găsindu-și fericirea în brațele unei tinere celebre pe TikTok. 

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate persoane publice din România datorită personalității sale puternice și a modului unic de exprimare a părerilor. Aceasta, deși pe plan profesional are un real succes, din punct de vedere sentimental nu a dus-o la fel de bine. 

Oana a fost căsătorită, până în prezent, de două ori. Prima dată, bruneta a pășit în fața altarului alături de artistul Pepe, cu care și-a petrecut 5 ani din viață. Deși erau în permanență în atenția publicului și acaparau primele pagini ale tabloidelor, în anul 2011 cei doi au divorțat. La acea vreme, cântărețul spunea despre frumoasa actriță că l-ar fi înșelat și că acesta ar fi fost motivul separării. 

Anii au trecut, iar Oana și-a găsit liniștea din nou, de această dată în brațele lui Alex Ashraf. După o relație de 10 ani și un mariaj de 7 ani, cei doi au pus punct poveștii de iubire deoarece bărbatul a ales să o înșele pe vedetă cu o tânără celebră pe Tik Tok. 

Despărțirea a fost anunțată de un site de știri mondene, urmând ca la scurt timp Oana să confirme zvonurile apărute și să se declare, din nou, o femeie singură și cu chef de viață. 

Ce a răspuns Oana Zăvoranu când a fost întrebată dacă s-ar împăca cu Pepe

Acum, fiind o femeie disponibilă, oamenii așteaptă un nou anunț bombă din partea Oanei Zăvoranu. Fanii au două ipoteze: cea în care bruneta va rămâne singură o perioadă, pentru a-și pune ordine în gânduri și cea în care vedeta se va împăca cu fostul ei soț, Pepe. 

Întrebată de jurnaliștii VIVA.RO dacă s-ar împăca cu Pepe, după divorțul de Ashraf, bruneta a răspuns fără să stea pe gânduri:

Neverrrr (în trad. – Niciodată)”, a fost răspunsul ferm al Oanei Zăvoranu.

Sursă foto: Oana Zăvoranu/Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni