• PRO TV
  • Care sunt cele mai periculoase zodii, în care se nasc cei mai mulți criminali. Surprinzător, Scorpionul nu este pe primul loc

Care sunt cele mai periculoase zodii, în care se nasc cei mai mulți criminali. Surprinzător, Scorpionul nu este pe primul loc

Care sunt cele mai periculoase zodii, în care se nasc cei mai mulți criminali. Surprinzător, Scorpionul nu este pe primul loc

Insightful Psychics a făcut o listă cu zodiile în care se nasc cei mai mulți criminali - acestea fiind considerate ”cele mai periculoase”. Pe primele locuri ale acestui top se află niște zodii care vă vor lua prin surprindere.

Dintre cele 12 zodii, cele mai puțin periculoase sunt Gemenii, Peștii și Taurii. Cei mai inofensivi nativi ai zodiacului sunt, în ciuda temperamentului lor, Gemenii.

Urmează Peștii, care au câțiva criminali în serie printre nativi, dar nu sunt considerați foarte periculoși. Taurii sunt și ei la coada listei, doar că aceștia se pot ”lăuda” cu infractori pe partea de fraudă financiară.

 

Cine sunt cele mai periculoase zodii?

Pe locul trei, în acest top inedit, se află Săgetătorul. Aparent, conform Insightful Psychics, acești nativi tind să aibă o slăbiciune pentru crimele în masă, de proporții. Se dau drept exemple Pablo Escobar, Ted Bundy, Stalin.

Pe locul doi în topul celor mai periculoase zodii se califică Scorpionul. 

Pe primul loc, este desemnat Racul. Sub acest semn se nasc cei mai mulți criminali, aceștia având la activ și cele mai multe omoruri pasionale, pe motiv de gelozie. 

Foto: Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni