• PRO TV
  • Tatăl Robertei, tânăra ucisă la 2 Mai, se simte amenințat de Mihai Pascu: „Mă aștept la...”

Tatăl Robertei, tânăra ucisă la 2 Mai, se simte amenințat de Mihai Pascu: „Mă aștept la...”

Tatăl Robertei, tânăra ucisă la 2 Mai, se simte amenințat de Mihai Pascu: „Mă aștept la...”

Familia Dragomir nu mai are liniște de la sfârșitul lunii august, de când Roberta a fost ucisă în accidentul provocat de Vlad Pascu. Acum, tatăl tinerei susține că părinții soferului teribilist i-ar putea face orice atât lui, cât și familiei, din disperarea de a-și scoate copilul din închisoare.

Atât Vlad Pascu, cât și mama sa, Miruna Pascu, se află în aceste momente în arestul poliției. Femeia a încercat să șantajeze martorii din dosarul în care fiul său este cercetat de DIICOT, așa că a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Plasat în control judiciar, dar lăsat în libertate, este Mihai Pascu, tatăl șoferului de la 2 Mai care a luat viața a două persoane. Roberta Dragomir și Sebastian Andrei Olariu erau studenți la Facultatea de Geografie, dar nu au mai apucat să își termine studiile. Tatăl tinerei ucise de Vlad Pascu își plânge durerea în fiecare zi, dar a găsit puterea de a vorbi despre urmările arestării celui care i-a curmat viața fiicei sale. 

În cadrul unei emisiuni TV, Cătălin Dragomir a spus că se așteaptă la orice din partea lui Mihai Pascu, dar și că se teme pentru siguranța lui și a familiei sale.

„Mă tem pentru că e posibil. La Mihai Pascu mă aștept la orice, dar e posibil să nu apuc să văd și eu al doilea copil pe care îl mai am, și ultimul, cum își ia rostul în viață. Să nu uitam că doamna Pascu a spus cu gura dumneaei că va încerca s cumpere articole, că va încerca sa facă să apară și alte cazuri, și alte cazuri, și sa pară ca `copilasul ei drag, balai` este un cumintel.

A avut șansa să-l educe, acum nu este decât un criminal (Vlad Pascu - n.r.). Cu mediatizarea este mâna doameni Miruna. Și-a facut cartile inainte sa ajunga acolo (in arest - n.r.).De ce acum de-abia, e a 39-a zi de cand a fost ucisa copila mea, de ce tocmai acum au avut acces la… - nu se vrea -... la dosar”, a spus Cătălin Dragomir în cadrul unei emisiuni TV.

Părinții lui Sebi îi trimit și acum mesaje fiului lor

Părinții celor doi tineri care au murit pe loc în accidentul de la 2 Mai provocat de Vlad Pascu nu își găsesc nici astăzi liniștea.

Mama lui Sebastian nu realizează că fiul său nu mai este și îi trimite încă mesaje în care îi spune să nu plece de la cazare și că îl așteaptă acasă.

„Mama lui Sebi nu realizează că fiul ei a murit! Nu doresc nimănui să simtă ceea ce ce simţim noi în momentele astea şi ce am simţit noi în aceste patru săptămâni! Soţia mea încă îl aşteaptă, mă roagă să-i dau mesaje să se întoarcă acasă!”, a dezvăluit tatăl lui Sebi pentru un post TV.

Sursă foto: Facebook/ Valentin Olariu/ stirileprotv.ro/ captură TikTok/ INQUAM/ OCTAV GANEA
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni