• PRO TV
  • Pescobar, mesaj pentru românii care muncesc în străinătate: „Eu le ofer un loc de muncă”

Pescobar, mesaj pentru românii care muncesc în străinătate: „Eu le ofer un loc de muncă”

Pescobar, mesaj pentru românii care muncesc în străinătate: „Eu le ofer un loc de muncă”

La o săptămână de când ANPC i-a închis mai multe restaurante, Pescobar a luat decizia de a merge la Muntele Athos, pentru a vizita Mănăstirea Vatopedu. Înainte de a ajunge la destinație, omul de afaceri a făcut un anunț pe pagina sa de socializare, care-i privește pe românii plecați la muncă în străinătate.

Mai exact, Pescobar s-a adresat românilor din Anglia, care lucrează în domeniul HoReCa. Afaceristul a spus că își dorește ca românii să se întoarcă acasă. 

„Dragilor, viața merge întotdeauna mai departe. Oricum, nimic nu s-a întâmplat. Toate-s bune și frumoase. Mă adresez românilor din Anglia, nu neapărat din Londra. În perioada 13-15 octombrie voi fi la Londra, o să vă zic în curând și adresa unde trebuie să veniți pentru a fi intervievați, așa că aștept în continuare CV-urile dumneavoastră. Cei care doresc să vină înapoi acasă, eu le ofer un loc de muncă în restaurantele mele. Caut oameni cu experiență de manegment restaurant, șefi bucătari, ospătari, șefi de sală. Doamne ajută, tot înainte. Povestea merge mai departe”, a declarat Pescobar, pe numele său real Paul Nicolau.

Anterior, Pescobar dezvăluia cât câștigă în restaurantele sale angajații din Sri Lanka. El a spus că până la acest moment a adus 82 de persoane din Sri Lanka. Salariul unui chef srilankez poate ajunge, spune antreprenorul, până la 2800 de euro sau chiar 3000 de euro.

Citește și: Decizia neașteptată luată de Pescobar, după scandalul restaurantelor: „Vindem, tati, că n-avem ce să facem”
 
Recent, Pescobar a postat mai multe filmări din  Grecia, de la Ouranoupoli. 

„Acum plec la Athos ca să mă liniștesc de tot acest taifun care s-a creat în împotriva mea și a afacerii mele. Mă duc frumos, așezăm gândurile, liniște, că până la urmă asta contează. Puterea lui Dumnezeu și noi sănătoși să fim. În rest, stres zero și dăm înainte”, a dezvăluit el. 

Sursă foto: Instagram/ pescobar.paulnicolau

Vezi și: 



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni