• PRO TV
  • O mămică a șocat internetul cu anunțul ei. Ce pretenții ridicole are de la viitoarea bonă a 4 copii, pe un salariu mediocru

O mămică a șocat internetul cu anunțul ei. Ce pretenții ridicole are de la viitoarea bonă a 4 copii, pe un salariu mediocru

O mămică a șocat internetul cu anunțul ei. Ce pretenții ridicole are de la viitoarea bonă a 4 copii, pe un salariu mediocru

Anunțul unei mămici aflate în cătarea unei bone a ajuns viral pe internet, din cauza pretențiilor ei exagerate. Femeia era dispusă să plătească suma “ridicolă” de 6 dolari pe oră (28 de lei), în condițiile în care are 4 copii și o lista întreagă de cerințe catalogate drept “absurde”.

Mămica din Statele Unite vrea ca femeia care va avea grijă de cei 4 copii să aibă diplomă de masterat, să nu aibă conturi pe rețelele de socializare sau piercinguri și tatuaje.

În plus, trebuie să facă curățenie și să gătească pentru copii și eventual și alte treburi în afara casei, pentru când familia are nevoie.

“Am nevoie urgentă de babysitter. Am nevoie de cineva care să aibă grijă de copiii meu (vârste 2, 3, 5 și 7), de la 12 la 6 seara, de luni până vineri și ocazional în weekenduri.

Trebuie să fie un bucătareasa grozavă și pasionată de curățenie, să aibă peste 25 de ani și să aibă o diplomă de master”, scrie în anunțul preluat și de Daily Mail.

Potenţiala bona avea nevoie, de asemenea, de cinci referinţe profesionale. Desigur, fumatul, consumarea băuturilor alcoolice și vapatul este strict interzis.

„Va fi efectuată o verificare a antecedentelor și un test de droguri”, se avertizează în anunț.

„Această slujbă plătește 200 de dolari pe săptămână (n.r. 940 de lei) – dar trebuie să ai propriul tău mijloc de transport pentru a ajunge”.

Multe femei, printre care bone, au fost șocate de cerințele mămicii.

“Nu m-aș duce nici pentru 200 de dolari pe zi!”

“Nu cred că există o asemenea persoană, care să îndeplinească toate criteriile de angajare”, au comentat internauții.

SURSA FOTO: PROFIMEDIA

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni