• PRO TV
  • O mașină de poliție a lovit din plin un grup de tineri care se băteau pe stradă

O mașină de poliție a lovit din plin un grup de tineri care se băteau pe stradă

O mașină de poliție a lovit din plin un grup de tineri care se băteau pe stradă

Zilele trecute, pe rețelele de socializare s-a viralizat un videoclip absolut halucinant, în care este surprinsă o bătaie în stradă. Astfel de manifestări sunt regăsite în toată lumea, însă ceea ce a atras atenția publicului de această dată a fost intervenția violentă a poliției.

Într-un incident recent, care a avut loc într-o stradă dintr-un oraș din America Latină, a avut loc o confruntare violentă între două grupuri de persoane. Potrivit videoclipului care a devenit viral pe rețelele de socializare, mai mulți tineri s-au luat la bătaie cu pumnii și picioarele, fără a șine cont că ar putea să se rănească grav. Grupurile implicate păreau să fie implicate într-un conflict mai vechi și tensionat.

Ceea ce a atras atenția opiniei publice a fost intervenția forțelor de poliție, care a avut loc la scurt timp după izbucnirea violențelor. Potrivit imaginilor, polițiștii au intervenit într-un mod violent, intrând cu mașina direct în grupul de oameni. În urma impactului, se pare că mai mulți tineri au fost răniți.

VEZI VIDEO AICI.

Deși modul în care au acționat polițiștii nu este deloc etic, a dat rezultate. Tinerii au fugit imediat cum au văzut oamenii legii.

Sursă foto: Captură ecran/Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni