• PRO TV
  • Alice Cavaleru, mai sinceră ca niciodată despre perioada dificilă pe care o traversează: „Mă mir că mai pot”

Alice Cavaleru, mai sinceră ca niciodată despre perioada dificilă pe care o traversează: „Mă mir că mai pot”

Alice Cavaleru, mai sinceră ca niciodată despre perioada dificilă pe care o traversează: „Mă mir că mai pot”

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia se pot numi extrem de norocoși, deoarece au tot ceea ce și-au dorit, iar apariția celor doi copii în viața lor a adus și mai multă bucurie. Cu toate acestea, unele momente devin atât de epuizante, încât, este nevoie să fie spuse.

Alice și Vladimir Drăghia au doi copii împreună: pe Zora, în vârstă de șase ani, dar și pe Alegra, în vârstă de un an. Pe cât de frumoasă este viața de mămică, pe atât este de grea, iar acest lucru și-a spus cuvântul de curând.

Alice Cavaleru trebuie să își împartă timpul pentru cele două fetițe pe care le are, iar responsabilitățile pe care le are, câteodată, o copleșesc. 

„E un carusel viața de mamă. Bineînțeles că postez doar imagini așa, pentru că, spre exemplu, nu mi-avenit să filmez duminică, când brusc a fugit de lângă mine și s-a mai oprit când am țipat eu că urmează o stradă”, a mărturisit aceasta, pe contul ei de Instagram.

Ziua este aglomerată, agitată, pline de tot felul de lucruri de rezolvat, dar nici noaptea nu este prea liniștită, căci Alegra încă se trezește în decursul ei, iar bolile specifice perioadei și-au făcut și ele simțită prezența. „Azi e jale mare. Nu vă mai povestesc cum a fost noaptea, că nah, aia e. Viața cu doi copii. Otită. Dinți. Mă mir că mai pot”, a mai povestit soția lui Vladimir Drăghia.

Cu toate acestea, cei doi soți se declară cei mai fericiți și mai împliniți, deoarece au reușit să își întemeieze familia pe care și-au dorit-o și să construiască un cămin plin de iubire.

Fotografiile din mediul online cu cei doi, alături de copii, strâng mii de like-uri și de comentarii, iar fanii acestora nu se opresc din a-i felicita pentru tot ceea ce au construit de-a lungul timpului.  

 

Sursa foto: Instagram I vladimir.draghia/ alice.cavaleru

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni