• PRO TV
  • Cine ar avea curaj să iasă așa din casă? Hailey Bieber, în cea mai îndrăzneață ținută de până acum

Cine ar avea curaj să iasă așa din casă? Hailey Bieber, în cea mai îndrăzneață ținută de până acum

Cine ar avea curaj să iasă așa din casă? Hailey Bieber, în cea mai îndrăzneață ținută de până acum

Nevasta lui Justin Bieber e conștientă de atuurile fizice și adoră să-și etaleze silueta de fotomodel în fața paparazzilor. Recent, Hailey a fost fotografiată în cea mai îndrăzneață ținută de până acum. 

Ce-i drept este posibil să se fi inspirat de la Kendall Jenner, care în toamna anului trecut a făcut furori pe străzile din Los Angeles după ce a apărut în dresuri negre și cu lenjeria intimă la vedere. Modelul în vârstă de 28 de ani a purtat atunci niște boxeri minusculi, iar trecătorii și-au dat coate când au văzut-o „defilând” așa. 

La fel au reacționat și când au văzut-o pe soția lui Justin Bieber ieșind din hotelul în care e cazată în Paris. Hailey a mers să ia cina cu niște prieteni și până la destinație a întors multe capete. Trecătorii au ridicat din sprâncene, iar unii mai curajoși au scos și telefoanele să filmeze. 

La prima vedere, Hailey părea că a ieșit la restaurant purtând niște dresuri negre și lenjerie intimă în aceeași nuanță. Modelul și-a etalat picioarele interminabile și a completat look-ul șic și îndrăzneț cu o curea cu accente aurii în jurul taliei, o maletă nude, ochelari de soare și un trench din piele, lung până în pământ. 

Tânăra în vârstă de 26 de ani a fost toată numai un zâmbet, iar paparazzi au fotografiat-o din toate unghiurile. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Hailey, care este model de succes și are propria linie de cosmetice, este căsătorită cu Justin Bieber din septembrie 2018. 

Fotografii: Profimedia Images/ Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni