• PRO TV
  • Mesajul emoționant transmis de Horia Brenciu după nunta Anei Baniciu:„O nuntă ca-n povești”

Mesajul emoționant transmis de Horia Brenciu după nunta Anei Baniciu:„O nuntă ca-n povești”

Mesajul emoționant transmis de Horia Brenciu după nunta Anei Baniciu:„O nuntă ca-n povești”

Horia Brenciu a rămas impresionat de nunta fiicei lui Mircea Baniciu. Ce mesaj a transmis artistul după nunta Anei Baniciu?

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit religios pe 24 septembrie. Petrecerea a avut loc la un local de lux din apropierea Capitalei, unde au fost prezenți prietenii apropiați și familia. 
 
De la evenimentul grandios nu a lipsit Horia Brenciu, care a rămas impresionat de nunta fiicei lui Mircea Baniciu. Petrecerea a fost de pomină, Ana Baniciu și Edy au reunit la nunta lor nume celebre din showbiz, precum Romică Țociu, Sore,  Raluka, dar și foști membri ai trupei „Lala Band” din care Ana Baniciu a făcut parte, la un moment dat. 
 
Horia Brenciu, fascinat de evenimentul care a avut loc în weekend, a ținut să transmită un mesaj pentru Ana Baniciu și Mircea Baniciu. 

”O nuntă ca-n povești, cu un tată fericit și splendida lui fiică, adorată de un Făt Frumos. Ana Baniciu ești minunată! Mircea Baniciu ești… socru mic! Edy Kovacs ești un norocos! Casă de piatră, dragilor! Multă fericire!”, a fost mesajul pe care Horia Brenciu l-a scris în dreptul unor imagini de la nunta celor doi.
 
Ana Baniciu a strălucit în cea mai importantă zi din viața ei, artista a purtat o rochie albă, mulată, cu spatele gol, care i-a scos în evidență silueta bine definită. Nici mirele nu a fost mai prejos, Edy Kovacs a purtat un costum negru, elegant.
 
Sursă foto: Instagram/ Ana Baniciu/ Facebook/ Horia Brenciu

VEZI ȘI VIDEO

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni