• PRO TV
  • Ce face Gabi Bădălău după despărțirea de Bianca Drăgușanu. Ipostaza în care a fost surprins afaceristul

Ce face Gabi Bădălău după despărțirea de Bianca Drăgușanu. Ipostaza în care a fost surprins afaceristul

Ce face Gabi Bădălău după despărțirea de Bianca Drăgușanu. Ipostaza în care a fost surprins afaceristul

Gabi Bădălău este din nou „burlac”. Recent, afaceristul și Bianca Drăgușanu și-au spus „adio”. Iată cum își petrece acesta timpul, după despărțire.

În ultima perioadă, Gabi Bădălău este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde a început să posteze foarte des. 

Afaceristul a format un cuplu cu Bianca Drăgușanu timp de trei ani, însă povestea lor de iubire a ajuns la final.

Despărțirea a fost confirmată chiar de vedetă, fără să ofere detalii despre motivul separării. Ulterior, Gabi Bădălău a vorbit despre despărțire, lucru care nu i-a prins deloc bine divei. Bianca a reacționat dur pe internet, după declarațiile făcute de afacerist.

Acum s-a aflat cum își petrece Gabi Bădălău timpul, după despărțirea de Bianca Drăgușanu. 

Acesta este foarte activ pe Instagram, postează zilnic poze din sala de forță sau din mașină, semn că în această perioadă vrea să stea departe de gurile rele și petrece mai mult timp în locurile care îl fac să se simtă bine.

În momentul în care a încheiat relația cu Bianca Drăgușanu, afaceristul a decis să lase în urmă lucrurile mai puțin plăcute care s-au întâmplat între ei și a preferat să rămână cu momentele care l-au făcut să se simtă cu adevărat fericit.

„Au fost trei ani frumoși, cu maximă adrenalină în relație, cu multă iubire, cu multă gelozie, cu multe bune și cu rele. Am avut ce învăța de la această relație, rămân cu tot ce a fost bun și frumos. A fost și o lecție de viață pentru mine! O să o respect pe Bianca (n.r. Drăgușanu) toată viața și, din partea mea, să nu vă așteptați la scandal, mizerii, filmulețe sau ceva de genul, eu sunt bărbat”, a mărturisit Gabi Bădălău, pentru un post TV.

Sursă foto: Instagram/ Gabi Bădălău/ Bianca Drăgușanu

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni