• PRO TV
  • VIDEO Britney Spears și-a îngrozit fanii după ce s-a filmat când dansa cu două cuțite în mâini

VIDEO Britney Spears și-a îngrozit fanii după ce s-a filmat când dansa cu două cuțite în mâini

VIDEO Britney Spears și-a îngrozit fanii după ce s-a filmat când dansa cu două cuțite în mâini

Britney Spears s-a filmat din nou dansând în sufrageria casei sale din California, însă de această dată a apelat la o recuzită periculoasă. Vedeta și-a îngrozit milioanele de urmăritori după ce a apărut cu două cuțite uriașe în mâini.

Într-un nou dans bizar, cântăreața de 41 de ani a executat mai multe mișcări periculoase în timp ce ținea cele două cuțite în mâini. Britney a apărut într-un outfit asemănător cu cele cu care ne-a obișnuit deja în timpul coregrafiilor din sufragerie, adică un top și bikini. 

Cei mai mulți dintre fanii artistei sunt terifiați de clipurile postate de aceasta, motiv pentru care Britney și-a dezactivat comentariile. 

„Am început să mă joc în bucătărie cu cuțitele”, a scris Britney Spears în dreptul clipului care a adunat milioane de vizualizări. La scurt timp, vedeta a revenit cu un update pe contul de socializare. 

„Stați liniștiți nu sunt cuțite adevărate. Halloweenul se apropie!”, a adăugat aceasta la descriere. Fanii artistei sunt convinși însă că cele două cuțite masive sunt cât se poate de reale. 

Mai mult, aceștia se tem că în urma postărilor bizare, Britney va ajunge din nou sub tutela tatălui ei. 

După 13 ani, Britney Spears a ieșit de sub tutela tatălui. Curtea Superioară din Los Angeles l-a privat pe Jamie Spears de statutul de protector al fiicei sale. Tatăl artistei i-a controlat viața personală și afacerile, după ce, în 2008, a dovedit în instanță că nu e capabilă să o facă singură.

În momentul în care tutela sa se apropia de sfârșit, cei responsabili de îngrijirea ei au făcut o listă de recomandări... una dintre cele mai importante fiind aceea de a ține cuțitele departe de ea.

Mai multe surse au declarat pentru TMZ că Britney a văzut întotdeauna cuțitele ca pe o formă de protecție, de teamă că va fi din nou instituționalizată

„Ni s-a spus că Britney ține cuțite peste tot în casă - inclusiv în dormitor. Era paranoică și avea nevoie de cuțite ca protecție", a declarat una dintre sursele TMZ.

Tot TMZ scrie că Britney își imaginează că cineva va veni în toiul nopții, o va lega de o targă și o va duce la o secție de psihiatrie. 

Fotografii: Instagram/ Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni