• PRO TV
  • Maria Constantin a sărit în apărarea lui Pescobar. Cum explică artista neregulile găsite de ANPC

Maria Constantin a sărit în apărarea lui Pescobar. Cum explică artista neregulile găsite de ANPC

Maria Constantin a sărit în apărarea lui Pescobar. Cum explică artista neregulile găsite de ANPC

Maria Constantin a sărit în apărarea lui Pescobar, în plin scandal. Artista a dezvăluit că îi frecventează des restaurantele și mereu a plecat impresionată.

Maria Constantin îi ia apărarea lui Pescobar, după ce patronul de restaurante s-a aflat în atenția publică în aceste zile, ca urmare a controalelor pe care ANPC le-a făcut în locațiile sale. 

Neregulile găsite în restaurantele lui Pescobar au stârnit val de reacții pe internet. Maria Constantin nu a mai rezistat și a sărit în apărarea patronului de restaurante.

Artista a dezvăluit că merge destul de des în restaurantele lui Pescobar și niciodată nu a avut probleme cu mâncarea, ba mai mult, a fost impresionată.

Aceasta a transmis și un mesaj pentru cei care îl jignesc după ce au fost făcute publice imaginile în urma controalelor ANPC.

”Să mai zică cineva că nu este bună mâncarea la Pescobar. Eu sunt mare fan, vin de fiecare dată când am poftă de fructe de mare și, credeți-mă, am fost și în restaurante de super lux și super scumpe, unde am comandat fructe de mare și niciodată nu mi-a venit așa.

Iar pentru haterii ăia care judecă că era mizerie în bucătărie, și eu când gătesc acasă indiferent că gătesc doar două ouă în tigaie, tot mai sare pe faianță. Haideți să nu fim răi și cei care au mâncat aici, probabil știu. Succes!”, a spus Maria Constantin, pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni