• PRO TV
  • Femeia fatală a anilor ‘80 a ajuns de nerecunoscut! Cum au surprins-o recent paparazzii pe Kim Basinger

Femeia fatală a anilor ‘80 a ajuns de nerecunoscut! Cum au surprins-o recent paparazzii pe Kim Basinger

Femeia fatală a anilor ‘80 a ajuns de nerecunoscut! Cum au surprins-o recent paparazzii pe Kim Basinger

Kim Basinger a fost sex-simbolul anilor ‘80 și mulți și-o amintesc din celebrul film „9 săptămâni și jumătate”, în care a jucat alături de Mickey Rourke. În ultimii ani, aparițiile ei mondene pot fi numărate pe degetele de la o singură mână, iar actrița a mărturisit că suferă de agorafobie.  

Agorafobia este o afecțiune care face parte din clasa tulburărilor de anxietate și presupune declanșarea unor atacuri de panică în anumite situații care implică spații aglomerate. Sunt și voci care spun că actrița a rărit aparițiile din cauza operațiilor estetice nereușite.

Kim Basinger a fost fotografiată ultima oară pe covorul roșu în octombrie 2019. La 4 ani distanță, actrița se pregătește să revină în lumina reflectoarelor. Fosta „fată Bond” va participa în octombrie la „Ultima șansă pentru animale”, un eveniment la care se strâng fonduri pentru ajutorarea acestora și care are loc la un vestit hotel din Beverly Hills. 

Actrița, care împlinește 70 de ani în 8 decembrie, va fi una dintre numeroasele celebrități prezente la eveniment, alături de nume ca Priscilla Presley, vedeta Baywatch Donna D'Errico, actorul La Bamba Esai Morales și văduva lui Hugh Hefner, Crystal Hefner.

Zilele trecute, paparazzii au surprins-o pe Kim Basinger pe străduțele aglomerate din Los Angeles. Cu o pălărie cu boruri imense pe cap și ochelari de soare, Kim putea fi cu greu recunoscută de trecători. Actrița n-a schițat niciun zâmbet și s-a îndreptat rapid spre mașină atunci când i-a văzut pe fotografi. De când presa străină a scris că actrița a exagerat cu operațiile estetice, aceasta face tot posibilul să-și ascundă chipul atunci când e nevoită să iasă din casă.

Anul trecut, Kim Basinger a apărut alături de fiica ei, Ireland Baldwin, la emisiunea Red Table Talk, unde a vorbit despre afecțiunea de care suferă.

Ea a spus că trăiește cu agorafobie, "un tip de tulburare de anxietate care implică teama și evitarea locurilor sau situațiilor care ar putea provoca panică și sentimentul de a fi prins în capcană, neajutorat sau jenat".

Basinger a spus că această afecțiune a escaladat până la punctul în care „nu mai ieșea din casă, nu mai ieșea la restaurant și nu mai invita oameni la ea”.

„Este ca și cum ceva se oprește complet în tine și trebuie să reînveți totul”, a spus ea. „Trăiești cu gura uscată tot timpul, tremuri, ești epuizat tot timpul”, a adăugat actrița. 

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni