• PRO TV
  • Miruna Pascu, noi dezvăluiri din arest. Ce relație avea cu fiul ei, Vlad

Miruna Pascu, noi dezvăluiri din arest. Ce relație avea cu fiul ei, Vlad

Miruna Pascu, noi dezvăluiri din arest. Ce relație avea cu fiul ei, Vlad

Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, ar fi avut un trecut tumultuos chiar din cauza fiului ei, care ar fi lovit-o și nu doar o dată. Deși încearcă să îi obțină fiului o pedeapsă cât mai ușoară, femeia a fost victima violențelor acestuia.

Miruna Pascu a stat, din nou, de vorbă cu anchetatorii și a făcut noi dezvăluiri halucinante, în încercarea de a scăpa de condamnarea la închisoare pe care a primit-o. Aceasta a declarat că a fost bătută de Vlad Pascu de nenumărate ori, motiv pentru care, relația lor nu este una apropiată.

Mai mult decât atât, din mărturisirile făcute de aceasta, reiese faptul că vinovat pentru comportamentul lui Vlad Pascu este chiar tatăl lui, chiar i-ar fi sat sume imense de bani în fiecare lună și car ei-ar fi oferit libertate deplină.

Miruna Pascu se află în arest, fiind acuzată că a încercat să influențeze un martor. Întrebată de procurori de a făcut acest lucru, mama lui Vlad Pascu a precizat că și-a dorit doar să își apere copilul, temându-se că va sta mulți ani în stalele gratiilor. 

Conform Cancan, după mărturisirile acesteia, procurorii i-ar fi arătat „acesteia poze cu trupurile dezmembrate ale celor doi tineri care au murit în accident”, moment în care, Miruna Pascu a refuzat să se uite „și a început să plângă și mai tare”.

De asemenea, Miruna Pascu a recunoscut că nu îl mai putea controla în niciun fel pe fiul ei, dând vina, pentru comportamentul lui Vlad Pascu, pe tatăl acestuia și mărturisind că Vlad din prezent nu seamănă niciun pic cu Vlad pe care ea îl știa în urmă cu mai mulți ani.

„A susținut că îi pare rău, că fiul ei este total pierdut, că ea l-a scăpat demult din mână și că de fiecare dată când a încercat să îl aducă pe drumul cel bun, a fost lovită de Vlad. Că nu mai avea absolut niciun control asupra lui și că cel care se ocupa mai mult de el era tatălui lui, care-l alimenta cu bani și îi dăruise un apartament. 

Femeia a insistat să dea vina pe fostul ei soț pentru situația fiului lor, spunând că tânărul a suferit foarte mult din cauza faptului că tatăl i-a părăsit pentru o altă femeie și a mai făcut un copil. A insistat asupra faptului că pur și simplu nu își mai recunoaște copilul, pe care îl consideră educat și sensibil, dar care nu o ascultă și o lovește”, a mai povestit Miruna Pascu. 

Sursa foto: Știrile PRO TV, Inquam Photos/Octav Ganea, Captură video/TikTok

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni