• PRO TV
  • Dana Roba, detalii incredibile despre relația dintre fetele sale și fostul ei soț: „Celine m-a surprins”

Dana Roba, detalii incredibile despre relația dintre fetele sale și fostul ei soț: „Celine m-a surprins”

Dana Roba, detalii incredibile despre relația dintre fetele sale și fostul ei soț: „Celine m-a surprins”

Daniel Balaciu se află în spatele gratiilor după ce a încercat să o omoare pe Dana Roba cu ciocanul. Fetele celor doi au rămas în grija vedetei, care a mărturisit de curând cum vorbesc cele mici despre tatăl lor.

Dana Roba a trecut prin clipe de coșmar la începutul lunii iunie, anul acesta. Partenerul său de viață, cu care era căsătorită de 7 ani, a încercat să o omoare lovind-o de nenumărate ori cu un ciocan în cap. Make-up artista a fost transportată la spital imediat, iar declarațiile pe care le-a făcut după au șocat toată țara.

Cei doi au împreună două fete, pe Chantal și Celine, care s-ar fi aflat în casă în momentul în care bărbatul a bătut-o cu bestialitate pe mama lor. De atunci, copilele nu îl mai numesc pe Daniel Balaciu „tată”.

Dana Roba a mărturisit, în cadrul unui interviu acordat jurnaliștilor de la ciao.ro, că o bună perioadă după tragicul eveniment cele două fete au refuzat să vorbească despre tatăl lor. Chantal și Celine se mândresc cu mama lor și nu le este rușine de aspectul ei fizic, iar fiica ei cea mare spune despre Daniel Balaciu că este „soțul vechi” al acesteia.

„Cea mai bună mamă din lume! Îmi spun: «Mami, nouă nu ne e rușine cu tine!». «Păi cum să ne fie nouă rușine de tine, nu ești tu mama noastră?».

Asta îmi spune Celine în fiecare zi, mă iubesc foarte mult! Mi-e martor Dumnezeu! Oricând aș putea să le las pe fetele mele să fie audiate de orice procuror, de orice psihiatru, de oricine și să  înțeleagă oamenii cât de mult mă iubesc fetele mele, cât de mult mă iubesc ele pe mine!  Iar lui Daniel îi spun «soțul vechi al lui mami», nici măcar tată nu mai vor să-i spună, «soțul vechi al lui mami».

Celine m-a surprins spunându-mi odată, «soțul tău ăla vechi care vorbea urât cu tine»”, a declarat Dana Roba pentru Ciao.ro.

Foto: Instagram, Captură ecran/TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni