• PRO TV
  • Dana Roba, primele declarații după ce s-a întâlnit cu agresorul ei, Daniel Balaciu: „I-am arătat cicatricea”

Dana Roba, primele declarații după ce s-a întâlnit cu agresorul ei, Daniel Balaciu: „I-am arătat cicatricea”

Dana Roba, primele declarații după ce s-a întâlnit cu agresorul ei, Daniel Balaciu: „I-am arătat cicatricea”

Dana Roba s-a întâlnit pentru prima dată față în față cu bărbatul care aproape a omorât-o în bătaie, după ce a lovit-o de nenumărate ori cu un ciocan în cap și a lăsat-o să zacă în propriul sânge timp de aproximativ patru ore. Make-up artista a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat la confruntarea de la Parchetul din Timișoara.

Dana Roba a trecut prin clipe de coșmar în urmă cu câteva luni, atunci când fostul ei partener de viață a lovit-o în nenumărate rânduri cu un ciocan, apoi a lăsat-o să se chinuie într-o baltă de sânge. La patru ore distanță, Daniel Balaciu s-a întors la make-up artistă și a sunat disperat la 112, abia atunci fiind conștient de faptele sale. Ajunsă la spital, Dana a fost operată pe creier timp de 9 ore, apoi a petrecut multe zile într-o comă indusă, iar medicii nu i-au oferit foarte multe șanse de supraviețuire.

Spre surprinderea tuturor, la doar o lună de la tragedia prin care a trecut, Dana Roba s-a întors în propria ei locuință și și-a reluat activitatea, aflându-se în afara oricărui pericol. Pe de cealaltă parte, agresorul acesteia a fost reținut de polițiști, iar în acest moment este cercetat pentru tentativă de omor. 

Recent, cei doi au stat pentru prima dată față în față, după incident și au vorbit despre cele întâmplate în urmă cu câteva luni, atunci când fosta lui Nicolae Guță era să își piardă viața. Aceasta a povestit pentru FANATIK cum a decurs întâlnirea și ce l-a întrebat pe fostul ei partener de viață:

„Am avut un sentiment, nu știu, de plâns. Am fost emoționată până la lacrimi, nu îmi venea să cred că el a ajuns să facă așa ceva. I-am arătat cicatricea, l-am întrebat de ce mi-a făcut asta… Nu a zis nimic. Procurorul m-a lăsat să îi pun două întrebări. Prima a fost de ce a vrut să mă omoare.

Răspunsul a fost `Nu am vrut să te omor`. A doua întrebare a fost `De ce nu ai chemat ambulanța când m-ai lăsat într-o baltă de sânge?`. Și a răspuns că nu a știut că am nevoie de îngrijiri medicale, că nu a văzut cât de tare m-a lovit la cap.

Procurorul l-a întrebat atunci ce relevanță avea cât de tare m-a lovit, din moment ce ea avea nevoie de îngrijiri medicale. A mai spus că eu i-am cerut să nu chem ambulanța. Asta deși eu îi ziceam că va face 25 de ani de pușcărie dacă mor, că mai bine face doar 15”, a spus ea pentru sursa citată. 

Dana Roba s-a dus la întâlnirea cu Daniel Balaciu fără avocat

Dana Roba a mai spus că s-a simțit copleșită atunci când l-a văzut pe bărbatul care era la un pas să o ucidă. În schimb, potrivit declarațiilor făcute de ea, Daniel Balaciu s-ar fi comportat destul de natural, fără să arate vreo urmă de regret:

”A fost foarte greu pentru mine. Nu știu cum a fost pentru el. El când a ieșit de la Poliție și-a pus tricoul în cap. El nu a avut nicio lacrimă, lui nu îi pare rău. Îi pare rău că eu nu am murit, atât”, a mai spus Dana Roba.

Mai mult decât atât, aceasta a recunoscut că i-a fost destul de greu să participe la această întâlnire, mai ales că avocatul ei nu era prezent la tribunal. Dana Roba a simțit că l-a avut doar pe Dumnezeu aproape în acele momente:

”Am plâns mult. Nu mă mai văd cu el, clar, a fost confruntarea. El se comporta ca un om nebun. Procurorul îl întreba ceva, el devia de la răspuns, nu avea nicio treabă. El mințea, continua să mintă. Zicea că eu am fost la el în cameră, că eu i-am dat cu ascuțitoarea în cap. Că eu am început bătaia, de fapt.

Am fost fără avocat la confruntare, avocatul meu a avut niște probleme. Nu m-am dus singură însă, eu am avut alături pe Hristos. Și îngerii aceia care au fost lângă mine și care nu m-au lăsat să mor. I-am simțit lângă mine, era ceata de îngeri cu mine la confruntare”, a mai spus Dana Roba.

Sursă foto: Dana Roba/Instagram, Știrile PRO TV, Captură ecran/TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni