• PRO TV
  • Câți frați are, de fapt, Vlad Pascu. Mama șoferului teribilist de la 2 Mai a încercat să-i sensibilizeze pe judecători

Câți frați are, de fapt, Vlad Pascu. Mama șoferului teribilist de la 2 Mai a încercat să-i sensibilizeze pe judecători

Câți frați are, de fapt, Vlad Pascu. Mama șoferului teribilist de la 2 Mai a încercat să-i sensibilizeze pe judecători

Miruna și Mihai Pascu, părinții șoferului care a omorât doi tineri la 2 Mai, au spus în audierile din instanțe că mai au și alți copii. Avocații celor doi au invocat, astfel, că lipsa părinților le-ar provoca foarte mult rău celor mici, însă decizia judecătorilor a fost una definitivă.

După ce a încercat să șantajeze martorii din dosarul în care fiul său este cercetat de DIICOT, Miruna Pascu a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. În disperarea de a-și salva fiul, femeia a trimis mai multe mesaje și a efectuat apeluri către Rebecca Lăzărescu, una dintre prietenele lui Vlad, cerându-i să păstreze tăcerea atunci când va fi audiată. Tânăra a refuzat acest lucru și chiar a făcut plângere penală pentru șantaj, iar magistrații au trimis-o pe Miruna Pascu în spatele gratiilor.

În fața judecătorilor, Miruna Pascu a insinuat că a acționat astfel pentru că fiul său i-a povestit despre condițiile groaznice în care se află și că este amenințat constant că va fi abuzat sexual.

Câți frați are, de fapt, Vlad Pascu

Aflată în fața Curții de Apel București, la scurt timp după ce a contestat arestarea preventivă dispusă la Tribunal, Miruna Pascu a încercat să îi sensibilizeze pe judecători. Aceasta a cerut să își continue pedeapsa la domiciliu, nu în arest, deoarece trebuie să aibă grijă de fratele lui Vlad Pascu, în vârstă de 16 ani. 

Avocatul Mirunei Pascu a mai amintit, de asemenea, și de „copilul minor”, despre care s-a aflat ulterior că este o fetiță pe care tatăl lui Vlad Pascu o are în Olanda, dintr-o altă relație.

„Toată familia, fostul soț, Mihai Pascu este sub imperiul unei măsuri preventive, Vlad Pascu este arestat. Miruna Pascu este arestată de asemenea. Mai au un copil minor care a rămas singur acasă, e o situație dramatică pentru toată familia.

(...) Inculpata mai are un băiat în întreținere care are vârsta de 16 ani(…) și se află în situația în care nimeni din familie nu îi poate acorda acestuia un sprijin. (…) Nu este o familie putred de bogată cum s-a spus, a fost dată afară din casă de către soț”, a spus avocatul Mirunei Pascu, potrivit evz.ro.

Sursă foto: Știrile PRO TV, INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA, Captură TikTok

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni