• PRO TV
  • Este fiică de fost președinte al SUA, dar e modestă și nu iese în evidență. Cum au surprins-o paparazzi pe Sasha Obama

Este fiică de fost președinte al SUA, dar e modestă și nu iese în evidență. Cum au surprins-o paparazzi pe Sasha Obama

Este fiică de fost președinte al SUA, dar e modestă și nu iese în evidență. Cum au surprins-o paparazzi pe Sasha Obama

A crescut, alături de sora ei, Malia, în atenția publicului, și, cât timp tatăl lor a fost președinte, orice mișcare a lor era studiată. Sasha și Malia, fiicele lui Barack Obama, au fost întotdeauna un exemplu de disciplină, inteligența și modestie. 

În 2014, Malia și Sasha Obama au fost numite de revista People în topul celor mai influente 25 de adolescente din lume.

Acum, de când tatăl lor nu mai este cel mai important om din SUA, fetele sunt mult mai relaxate și încearcă să își trăiască viață dincolo de lumina reflectoarelor.

Din păcate, nu pot face asta, pentru că paparazzii sunt mereu pe urmele lor. În vârstă de 22 de ani, Sasha, fiica cea mică a lui Obama, a fost surprinsă de paparazzii într-un supermarket din Los Angeles. Îmbrăcată modest, într-o fustă lungă și largă și  o bluză mulată care i-a lăsat talia la vedere, tânăra își făcea cumpărăturile, fără fițe de vedetă. 

Cele două fete sunt totuși atrase de industria showbizului. Malia, care a absolvit facultatea Harvard, a făcut practică la compania lui Harvey Weinstein, iar după ce și-a terminat studiile a lucrat într-un proiect pentru Amazon Prime.

Sasha a absolvit anul acesta Universitatea Southern California.

SURSA FOTO: PROFIMEDIA

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni