• PRO TV
  • Dorian Popa și Orianda Donca au vorbit la telefon. Ce a putut să îi spună soția milionarului acuzat de ilegalități

Dorian Popa și Orianda Donca au vorbit la telefon. Ce a putut să îi spună soția milionarului acuzat de ilegalități

Dorian Popa și Orianda Donca au vorbit la telefon. Ce a putut să îi spună soția milionarului acuzat de ilegalități

Dorian Popa se numără printre persoanele care au investit în afacerea cu panouri fotovoltaice a lui Călin Donca, doar că, după ce perioada de arest a fost prelungită de la 24 de ore la 30 de zile, a început să creadă că este posibil să existe ceva nereguli.

În doar câteva zile, artistul a dat mai multe declarații despre situație, atât pe canalul lui de YouTube, cât și în diverse interviuri, spunând că nu știe ce să creadă și așteaptă fie să își vadă banii înapoi, fie ca investiția să funcționeze, fără probleme.

Dorian Popa a investit 24.000 de euro în afacerea lui Donca și nu știe ce se va întâmplă cu banii lui. Pentru o televiziune din România, acesta a declarat că, între ei, s-a creat „un soi de prietenie”, în momentul în care a decis să achiziționeze panouri fotovoltaice de la el.

Ulterior, a decis să investească, doar că, momentan, se află „într-o stare de alertă”, deoarece nu are nicio informație despre ceea ce se întâmplă.

Mai mult decât atât, artistul a recunoscut că soția lui Donca, Orianda, l-a sunat și l-a asigurat că totul este în regulă, acuzațiile la adresa milionarului fiind false, darm chiar și așa, nu știe ce să creadă.

„Trebuie să fiu sincer. În primul rând am fost contactat de soția domnului Călin, care îmi spune că nu este adevărat ce se întâmplă, însă chiar nu mai știu ce să mai cred.

Singurul lucru care pe mine m-a băgat un pic în starea de alertă a fost prelungirea arestului de la 24 de ore la 29 de zile. Ceea ce mă face să cred, totuși, că există oarecare dovezi. Înțeleg că parcurile fotovoltaice nu sunt incluse în acuzațiile ce-i sunt aduse domnului”, a spus Dorian Popa.

De asemenea, Dorian Popa a mărturisit că, dacă, într-adevăr, Călin Donca a făcut anumite ilegalități în trecut, acest lucru poate avea consecințe asupra afacerilor pe care le are în prezent, lucru ce, automat, va afecta și partenerii de afaceri ai acestuia. 

 

Sursa foto: Instaram I eusuntdorian/ calindonca/ doncaorianda/ captură video

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni