• PRO TV
  • Rebecca, presupusa iubită a lui Vlad Pascu, trimisă în judecată pentru că a tâlhărit un cetățean

Rebecca, presupusa iubită a lui Vlad Pascu, trimisă în judecată pentru că a tâlhărit un cetățean

Rebecca, presupusa iubită a lui Vlad Pascu, trimisă în judecată pentru că a tâlhărit un cetățean

Prietena lui Vlad Pascu, Rebecca, a intrat în vizorul anchetatorilor, iar acum ies la iveală detalii șocante din trecutul ei. Iată ce ar fi făcut în urmă cu doar câțiva ani!

Vlad Pascu, un tânăr de 20 de ani, s-a urcat la volanul bolidului său sub influența substanțelor ilegale, iar mai apoi a intrat într-un grup de 8 persoane aflate pe marginea unui drum din stațiunea 2 Mai. Doi oameni au murit pe loc, iar despre cumplita tragedie se vorbește și astăzi, la mai bine de o lună.

Odată cu arestarea și anchetarea lui Vlad Pascu au ieșit la iveală detalii incredibile atât despre părinții săi, Mirurna și Mihai Pascu, cât și despre anturajul pe care îl avea acesta. În grupul său de prieteni se afla și Rebecca, o tânără de bani gata despre care s-au aflat detalii șocante. Pe lângă faptul că a fost șantajată de mama lui Vlad cu scopul de a-l scoate din belele pe acesta, magnata a ajuns în fața magistraților, acuzată fiind că a tâlhărit, alături de alți 6 bărbați, un cetățean, notează jurnaliștii de la canacan.ro.

Conform sursei menționate anterior, Rebecca, fiica fostului arbitru Dan Lăzărescu, nu ar fi pus mâna pe niciun leu din moștenirea lăsată de acesta. Din acest motiv mama tinerei a înaintat un proces prin care a solicitat atât terenurile și casele, cât și sumele de bani, iar de curând a ajuns în judecată pentru a-și lua partea.

Rebecca Lăzărescu a recunoscut totul în fața anchetatorilor

După ce prietenul său, Vlad Pascu, a ajuns în spatele gratiilor, bruneta care se filma alături de el în timp ce se drogau a recunoscut tot la DIICOT.

„(...)În acele împrejurări, Vlad Pascu mi-a dat oxicodonă şi o pastilă de metamfetamină. Când am ajuns eu, pe masa din camera lui era pisată mai multă oxicodonă, nu ştiu cam câte pastile, dar toţi am prizat de acolo. De altfel, toate foliile care apar în videoclip sunt folii de oxicodonă de 80 Mg, pe care el le desfăcea, le pisa şi ni le punea la dispoziţie să le prizăm. 

De asemenea, a luat mai multe capsule din nişte vitamine, le-a golit conţinutul, în ele a pus oxicodonă pisată amestecată cu pulbere de metamfetamină cristal şi încă ceva, dar nu ştiu ce, apoi mi-a oferit o astfel de capsulă şi a luat şi el una. Vlad considera aceste capsule formate din amestec drept ceva special şi de aceea mi-a oferit numai mie şi a luat şi el, fără să mai dea şi altora. 

După ce ne-am drogat în acest mod, ne-am plimbat cu Buggy Car-ul în zona Tipografilor şi ne-am urcat cu maşina pe linia ferată din zona Universităţii Româno-Americane”, a recunoscut Rebecca.

Sursă foto: Știrile PRO TV, Inquam Photos/Octav Ganea, captură ecran TikTok, captură ecran/Știrile PRO TV
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni