• PRO TV
  • Adrian Cuculis, despre acuzațiile la adresa lui Călin Donca: „O să mai spună și alții că au fost păcăliți”

Adrian Cuculis, despre acuzațiile la adresa lui Călin Donca: „O să mai spună și alții că au fost păcăliți”

Adrian Cuculis, despre acuzațiile la adresa lui Călin Donca: „O să mai spună și alții că au fost păcăliți”

Zilele trecute, după ce Călin Donca a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, Dorian Popa, unul dintre investitorii lui, a declarat că este „șocat” de ceea ce se întâmplă și că începe să aibă anumite semne de întrebare. 

Avocatul Adrian Cuculis a făcut câteva precizări despre situația curentă, menționând faptul că este posibil ca și mai multe persoane să înceapă să facă astfel de declarații, urmând exemplul lui Dorian Popa.

Adrian Cuculis a menționat că, în anul 2023, unele dintre cele mai profitabile afaceri sunt cele din domeniul criptomonedelor și al energiei, două domenii de activitate în care și Călin Donca a investit și de pe urma cărora a făcut o avere de milioane de euro.

Acesta a mărturisit, pentru o televiziune din România, că au mai existat cazuri în care persoane publice, cu un nume puternic în țara noastră, au investit în monede virtuale și nu s-au ales cu nimic înapoi, fiind păcălite de investitorii în care au avut încredere.

Călin Donca este și el acuzat de o astfel de înșelăciune. Împreună cu alte câteva persoane, prin intermediul unor documente fictive, ar fi create o monedă virtuală. Mai multe persoane au cumpărat moneda, după ce Donca le vorbea despre câștiguri chiar și de o sută de ori mai mari. 

„Eu sunt convins că, după mesajul acesta, ca a ieșit de la Dorian Popa și, bineînțeles, hotărârea instanței, o să mai apară și alții care o să spună în sfera asta piramidală că au fost păcăliți”, a declarant Adrian Cuculis.

Mai mul decât atât, avocatul este „convins”, că, deja, „procurorii au pus sechestru asigurator”, iar Dorian Popa și ceilalți investitori își vor primi banii înapoi, constituindu-se „ca parte civilă”. 

Pe canalul său de YouTube, Dorian Popa a recunoscut că nu știe ce se întâmplă și speră fie să își recupereze banii, fie să meargă afacerea, deoarece acuzațiile care i se aduc lui Donca nu au legătură cu parcul fotovoltaic. 

 

Sursa foto: Instagram I calindonca/ oriandadonca

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni