• PRO TV
  • Shakira scoate hit după hit! Artista i-a dedicat noua melodie femeii care a ajutat-o să descopere că Pique o înșela

Shakira scoate hit după hit! Artista i-a dedicat noua melodie femeii care a ajutat-o să descopere că Pique o înșela

Shakira scoate hit după hit! Artista i-a dedicat noua melodie femeii care a ajutat-o să descopere că Pique o înșela

Shakira scoate hit după hit și nu-l menajează nici de această dată pe Gerard Pique. „El Jefe” (n.red Șeful) se numește noua melodie pe care Shakira o dedică bonei copiilor săi. Lili Melgar a fost concediată de Pique și se pare că ea este și cea care ar fi ajutat-o pe Shakira să descopere că tatăl copiilor ei îi este infidel. 

„Am un șef îngrozitor care nu mă plătește bine. Eu ajung pe jos, iar el vine cu un Mercedes-Benz", spune un vers din piesa care a ajuns la peste 4 milioane de vizualizări în doar 13 ore de la lansare.

La un moment dat, Shakira rostește în videoclip următoarea frază: „Lili Melgar, acest cântec este pentru tine pentru că nu ți s-a plătit indemnizația”, scrie El Mundo. Mai mult, femeia apare și ea într-o secvență din clip, potrivit sursei menționate mai sus. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Melgar are grijă de Milan și Sasha de ani de zile. Mai mult, chipul asistentei este bine cunoscut printre fanii cântăreței, care o vedeau alături de Shakira și Gerard Pique în aeroporturi atunci când aceștia plecau în vacanțe. 

Potrivit unor zvonuri, care circulă încă din 2022 și care au fost confirmate acum, Pique ar fi concediat-o pe Melgar în mod nejustificat și fără a-i plăti nicio compensație. Motivul concedierii, care nu a fost confirmat, este că Lili ar fi informat-o pe Shakira despre activitățile fotbalistului cu amanta sa, Clara Chia.

Lili Melgar, bona celor doi băieți ai Shakirei, continuă să lucreze pentru artistă chiar dacă a fost concediată de Gerard Pique. 

Nu doar versurile au atras atenția adepților Barranquillera, ci și pașii Shakirei de dans, foarte apropiați de cei văzuți la festivalurile regionale din Baja California. 

Artista columbiană a lansat „El Jefe” în colaborare cu grupul muzical Fuerza Regida. În videoclipul piesei, Shakira poartă mai multe ținute provocatoare și își arată încă o dată veleitățile de dansatoare. 

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images/ Capturi TikTok/Youtube

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni