• PRO TV
  • Dorian Popa se află printre investitorii „țepuiți” de Călin Donca: „Nu am reușit să încasăm ceva”

Dorian Popa se află printre investitorii „țepuiți” de Călin Donca: „Nu am reușit să încasăm ceva”

Dorian Popa se află printre investitorii „țepuiți” de Călin Donca: „Nu am reușit să încasăm ceva”

Dorian Popa, unul dintre cei mai cunoscuți vlogg-eri din România, se numără printre persoanele care au investit în afacerea lui Călin Donca, din domeniul energiei. Artistul se declară „șocat” de cele întâmplate și a precizat că nu a încasat nimic de pe urma banilor puși la bătaie.

Dorian Popa a dat lovitura în domeniul afacerilor, iar banii pe care îi face continuă să îi investească, pentru a-și crește și mai mult veniturile. Cu toate acestea, una dintre investițiile sale nu i-a adus profitul așteptat și se pare că nu este singura persoană care se confruntă cu acest lucru.

Călin Donca a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind acuzat de: manipularea pieței de capital, evaziune fiscală, înșelăciune. Milionarul din Brașov susține că banii pe care i-a încasat cu ajutorul monedei virtuale pe care a creat-o au fost investiți în parcurile fotovoltaice, multe dintre ele fiind în curs de autorizare.

Călin Donca nu a fost reclamat la DIICOT pentru înșelăciune în ceea ce privește panourile fotovoltaice, dar investitorii își așteaptă câștigurile promise. „Nu există nicio plângere. Parcurile se vor face mai departe”, a spus Călin Donca, în timp ce urca în duba poliției.

Cu toate acestea, persoanele care au investit în aceste panouri fotovoltaice nu au primit mai nimic înapoi ca profit, lucru ce a fost confirmat și de Dorian Popa, unul dintre investitorii cei mai încântați de proiectul care se prezenta a fi extrem de bănos.

„Sunt șocat, sunt consternat și în același timp debusolat pentru că nu știu ce se întâmplă cu investițiile noastre. Nu am reușit niciunul dintre noi să încasăm ceva în urma investiției”, a declarat Dorian Popa, conform Știrile Pro TV.

În mediul online, Călin Donca vorbea despre 12 parcuri fotovoltaice, iar cel mai cunoscut dintre ele se află chiar lângă vila lui de un milion de euro, din Săcele. Cu toate acestea, primarul orașului a precizat că nu a primit autorizație de construcție pentru racordarea la rețea. 

„Dacă l-a și inaugurat, probabil, a fost numai de fațadă, în sensul că a amplasat acele panouri. Aia nu înseamnă că este și racordat la rețeaua de alimentare cu energie electrică”, a precizat edilul. 

Călin Donca mărturisea, în mediul online, că peste 500 de persoane au investit în parcuri, iar lista de așteptare conținea aproximativ 450 de persoane noi. 

 

Sursa foto:  Captură video Știrile Pro TV, Instagram I doncaorianda, Instagram I eusuntdorian

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni