• PRO TV
  • „E o cauză pierdută!”. Cum a reacționat Bianca Censori când prietenii s-au arătat îngrijorați de comportamentul ei

„E o cauză pierdută!”. Cum a reacționat Bianca Censori când prietenii s-au arătat îngrijorați de comportamentul ei

„E o cauză pierdută!”. Cum a reacționat Bianca Censori când prietenii s-au arătat îngrijorați de comportamentul ei

De câteva luni bune, Kanye West și Bianca Censori țin prima pagină a ziarelor din întreaga lume cu ținutele lor bizare. Prietenii tinerei sunt șocați de transformarea acesteia și și-au exprimat îngrijorarea cu privire la comportamentul ei din ultima vreme. 

Aceștia au încercat să ia legătura cu Bianca, însă s-au lovit de un refuz categoric. Bianca nici nu vrea să audă de ei, ba mai mult le-ar fi transmis că sunt doar invidioși pe succesul ei. 

O sursă a dezvăluit în exclusivitate pentru Daily Mail că mai mulți prieteni de-ai Biancăi au reușit să vorbească cu ea, însă nevasta lui Kanye a avut un mesaj tranșant pentru toți cei care au întrebat-o „dacă este bine”. 

„Câțiva dintre prietenii ei au reușit în cele din urmă să dea de ea, dar nu a fost interesată să vorbească și nici nu a fost interesată de grijile lor pentru ea. Le-a închis tuturor. Le-a spus să tacă și să-și vadă de viața lor. Ea spune că prietenii ei sunt doar invidioși pe succesul ei”, a declarat un prieten apropiat pentru sursa menționată mai sus.

Persoana din interior a mai afirmat că soția lui Kanye știe foarte bine cum să atragă atenția presei. „Bianca știe cum să acapareze titlurile de pe prima pagină a ziarelor acum și îi place să fie muza lui Kanye pentru că îi oferă ceea ce și-a dorit întotdeauna: faimă. Prietenii ei nu mai încearcă nimic acum pentru că știu că este o cauză pierdută”, a mai spus sursa. 

Bianca, care a fost angajată ca arhitectă șefă pentru Yeezy, a apărut prima dată la brațul controversatului rapper în ianuarie 2023, la doar câteva luni după ce s-a finalizat divorțul acestuia de fosta soție Kim.

În timpul căsătoriei sale cu Kim, Kanye s-a referit adesea la ea ca fiind „muza” sa și i-a influențat puternic alegerile sale în materie de modă. Prietenii consideră că el face același lucru cu Bianca, dar au recunoscut că și prietena lor face tot ce poate pentru a atrage atenția.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni