• PRO TV
  • O italiancă a absolvit liceul la 90 de ani! Femeia și-a îndeplinit cel mai mare vis

O italiancă a absolvit liceul la 90 de ani! Femeia și-a îndeplinit cel mai mare vis

O italiancă a absolvit liceul la 90 de ani! Femeia și-a îndeplinit cel mai mare vis

O femeie din Italia a demonstrat că vârsta nu este un impediment, la 90 de ani a reușit să obțină diploma de liceu, ca mai apoi să-și îndeplinească visul de o viață.

Imelda Starnini este originară din Citta di Castello, oraș din regiunea Umbria. Ea și-a obținut diploma de liceu în luna iulie a acestui an, la vârsta de 90 de ani, potrivit adevărul.ro.

Femeia a fost invitată de onoare la deschiderea noului an școlar.

Aceasta a devenit profesor onorific pentru o zi, reușind astfel să-și trăiască un vis din tinerețe. Cel care a invitat-o să sune clopoțelul cu ocazia începutului noului an școlar a fost primarul.

„Am încununat un alt vis al meu”, a declarat Imelda Starnini după ce a deschis anul şcolar într-o instituţie de învăţământ din Citta di Castello.

Una dintre profesoarele acesteia spune despre eleva sa că este cu adevărat un model, atât pentru adulți, cât și pentru cei tineri. Este o dovadă a curajului, a încrederii că un vis poate fi îdeplinit la orice vârstă.

„Sunt foarte încântată. Îmi place școala”, declară Imelda pentru Umbria Radio InBlu. 


Imelda s-a integrat printre colegi și a fost acceptată cu entuziasm. Aceasta este un exemplu pentru tinerii care i-au urmărit progresul. 

Atât colegii de clasă, cât și profesorii au fost inspirați de povestea de viață a femeii.

Imelda Starnini a ajuns să-și trăiască visul datorită curajului și hotărârii sale. Aceasta nu a dat înapoi indiferent de greutățile pe care le-a întâmpinat. Deși mulți tineri consideră școala un obstacol în viață, răpindu-le ani din tinerețe, aceasta îi îndeamnă să studieze și să se bucure de mediul academic prin intermediul căruia își pot îndeplini orice vis.

Sursă foto: Captură Youtube

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni