• PRO TV
  • Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce Corina Caciuc a dat de înțeles că ar fi din nou însărcinată

Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce Corina Caciuc a dat de înțeles că ar fi din nou însărcinată

Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce Corina Caciuc a dat de înțeles că ar fi din nou însărcinată

De ziua de naștere a lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc a publicat o imagine pe rețelele de socializare, care a intrigat fanii. În fotografie, bruneta l-a surprins pe Liam, alături de un tort pe care scria „1+1=4”. Acest mesaj le-a dat de înțeles că iubita antrenorului de fotbal ar fi, din nou, însărcinată.

Laurențiu Reghecampf trece prin clipe extrem de frumoase în viața sa personală, după ce Corina Caciuc ar fi rămas din nou însărcinată. Bruneta care se iubește cu antrenorul de fotbal de mai bine de un an a postat pe Instagram o imagine cu un impact extrem de puternic, dând de înțeles că ar fi din nou însărcinată.

Reghe nu a trecut cu vederea postarea iubitei sale și a avut o primă reacție în acest sens. Antrenorul de fotbal i-a lăsat acesteia un comentariu la fotografie, însă fără să confirme sau infirme o posibilă sarcină: 

„Vă iubesc!”, a scris el în secțiunea de comentarii a postării.

Toate semnele induc faptul că Reghe și Corina vor mai avea un copil, după mesajul postat de tânără pe Instagram:

„La mulți ani celui mai important om din lume pentru mine! Ești eroul meu și vei fi mereu tată! #bigbroather #mamalovesyou”, a scris Corina Caciuc în dreptul pozei cu tortul.

Reacțiile din partea fanilor nu au întârziat să apară:„La mulți ani, Laur!!!! Te iubesc,Liam! Love u,cea mai frumoasa graviduță ever/Sa înțeleg ca mai vine un bebe?”, au scris internauții la poză.

Sursă foto: Instagram Corina Caciuc/Laurențiu Reghecampf/ Anamaria Prodan 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni