• PRO TV
  • Marian Godină, reacție în cazul afaceristului arestat preventiv: „Ce fac acum cei care luau lumină de la milionarul Donca?”

Marian Godină, reacție în cazul afaceristului arestat preventiv: „Ce fac acum cei care luau lumină de la milionarul Donca?”

Marian Godină, reacție în cazul afaceristului arestat preventiv: „Ce fac acum cei care luau lumină de la milionarul Donca?”

Apar tot mai multe reacții în online după arestarea preventivă a afaceristului Călin Donca. Milionarul din Brașov era extrem de popular pe rețelele de socializare, acolo unde le oferea sfaturi celor care voiau să aibă succes în afaceri și să-și schimbe statutul social. 

La începutul săptămânii, patru persoane, între care şi omul de afaceri Călin Donca, au fost reţinute de procurorii DIICOT Braşov, într-un dosar care vizează o grupare specializată în evaziune fiscală, delapidare, înşelăciune şi manipularea pieţei de capital. 

Membrii grupării ar fi înregistrat în contabilitatea unor firme documente fictive şi ar fi creat propria monedă virtuală, inducând în eroare numeroase persoane prin diseminarea de informaţii nereale potrivit cărora investiţia în această monedă virtuală poate genera câştiguri de o sută de ori mai mari, scrie news.ro

Trei dintre persoanele reţinute, inclusiv, Călin Donca, au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.

Citește și: Prima reacție a milionarului Călin Donca, după ce a fost arestat pentru 30 de zile: „Dacă n-am înșelat”

Pe contul său de TikTok, Călin Donca le vorbea oamenilor despre educație financiară, succes în business și își promova propria lui criptomonedă. 

Marian Godină și-a spus punctul de vedere după reținerea lui Călin Donca și a postat un mesaj pe Facebook, acolo unde are o comunitate impresionantă de urmăritori.

Ce fac acum cei care luau lumină de la milionarul Donca, dornic să-i invețe și pe ei cum să devină bogați plecând de la zero?

Lăsând gluma la o parte, nu-ți trebuia multă minte ca să pricepi rapid că omul mințea cum respira cam în tot ce povestea. Și mai sunt câțiva d-ăștia de au ajuns milionari prin multă "muncă" și pornind de la zero, iar acum dau lecții și altora pe internet”, a scris Marian Godină. 

Fotografii: Facebook Marian Godină/ Instagram Călin Donca

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni