Citeste mai mult despre:
Divertisment-Evenimente,
Călin Donca, milionarul „model” pe internet, a fost arestat preventiv de ofiţerii de la Combaterea Crimei Organizate, fiind acuzat de evaziune fiscală, înșelăciune și manipularea pieţei de capital pentru a promova o criptomonedă creată de el şi asociaţii săi.
Cum arată soția milionarului Călin Donca
Călin Donca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, acesta fiind acuzat de de evaziune fiscală, înșelăciune și manipularea pieţei de capital pentru a promova o criptomonedă creată de el şi asociaţii săi.
Donca, aflat în top 500 cei mai bogați români, e cunoscut pentru succesul în afaceri și pentru sfaturile pe care le dădea despre business pe internet. Acesta mai este cunoscut și pentru mașinile de lux pe care le conduce. Acestea valorează nu mai puțin de 2 milioane de euro.
Milionarul e acuzat că împreună cu alți patru oameni de afaceri și-ar fi ascuns veniturile pentru a nu plăti taxei și impozite. Procurorii mai spun că a delapidat mai multe societăți şi că vindea criptomonede despre care minţea că pot aduce câştiguri de 100 de ori mai mari ca investiţia.
„A fost dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile, pentru cei trei inculpați, respectiv Călin Donca, Ileana Buzatu şi Iulia Elena Dobre. Cu drept de contestaţie în 48 ore de la pronunţare. Toţi au contestat măsura dispusă”, a precizat Tribunalul Brașov, conform Agerpres.
Nici soția lui Călin Donca nu a scăpat de acuzații, Orianda este și ea implicată în neregulile comise de soțul său, însă, pentru că nu avea cu cine să lase cei cinci copii, aceasta este cercetată în libertate.
Orianda este de o frumusețe răpitoare, nici nu ai zice că a adus cinci copii pe lume, mai mult, este bine cunoscut că aceasta se ocupă și de educația micuților, după ce aceștia au fost retrași de la școală. (VEZI POZELE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)
„Din cercetările efectuate a mai rezultat că membrii grupului infracțional au iniţiat un proiect în domeniul monedelor virtuale, creând propria monedă virtuală şi au efectuat operaţiuni de manipulare a pieţei de capital, prin diseminarea în spaţiul public a unor informaţii nereale potrivit cărora suma investiţia în această monedă virtuală poate genera câştiguri de 100 de ori mai mari, inducând în eroare un număr nedeterminat de persoane de la care au obţinut aproximativ 700.000 USD”, potrivit anchetatorilor.
Sursă foto: Instagram/ Călin Donca/ Orianda Donca
VEZI ȘI VIDEO