• PRO TV
  • S-a aflat cu cine stă Vlad Pascu în celulă! Șoferul teribilist de la 2 Mai, sfătuit de mama sa: „Așa trebuie să fii și tu”

S-a aflat cu cine stă Vlad Pascu în celulă! Șoferul teribilist de la 2 Mai, sfătuit de mama sa: „Așa trebuie să fii și tu”

S-a aflat cu cine stă Vlad Pascu în celulă! Șoferul teribilist de la 2 Mai, sfătuit de mama sa: „Așa trebuie să fii și tu”

Vlad Pascu, șoferul care a provocat un accident mortal la 2 Mai, se află în aceste momente în arestul poliției din Constanța. Tânărul nu stă singur în celulă, ci cu alți doi deținuți, unul dintre ei fiind un funcționar public de rang.

Pe data de 8 septembrie, Judecătoria Mangalia a admis propunerea Parchetului de prelungire a mandatului cu încă 30 de zile în cazul lui Vlad Pascu șoferul teribilist care a provocat tragedia de la 2 Mai, cea în urma căreia doi tineri și-au pierdut viața. Potrivit ultimelor informații apărute în presă, acesta împarte celula, în aceste momente, cu încă doi deținuți, unul dintre ei fiind foarte apropiat Partidului Național Liberal.

Potrivit jurnaliștilor de la Fanatik.ro ar fi vorba despre Doru Meran, comisar-șef la Comisariatul Județean Tulcea, din cadrul Gărzii Naționale de Mediu. Acesta se află în arestul poliției din data de 4 septembrie, fiind acuzat de luare de mită în formă continuată. Conform sursei amintite anterior, bărbatul a fost prins luând mită în valoare de 5.000 de euro de la un om de afaceri.

Într-o conversație pe care a purtat-o cu mama sa, Vlad Pascu a vorbit și despre colegii săi de celulă. Pe comisarul-șef Doru Meral l-a descris ca fiind „la locul lui”, iar pe celălalt deținut, un tânăr, l-a numit „super caraghios”.

Mai sunt doar cu băiatul ăla de care ți-am zis că nu avea mâncare și asta. Am stat, a fost super caraghios chiar. Și ne-a băgat încă un domn care e comisar la garda de mediu, e în vârstă, are aproape șaizeci de ani, e la locul lui”, îi spunea Vlad Pascu mame sale, Miruna Pascu, potrivit stenogramelor făcute publice.

„Eh, asta e și ideea. Așa trebuie și tu să fii de acum încolo, nu să fii cu nebuni”, a răspuns mai apoi mama lui Vlad Pascu.

Foto: Inquam Photos/Octavian Ganea, Captură ecran/TikTok, Știrile PRO TV

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni