• PRO TV
  • Mihai Trăistariu, prima reacție publică, după ce fratele său a hărțuit o femeie și a ajuns pe mâna poliției

Mihai Trăistariu, prima reacție publică, după ce fratele său a hărțuit o femeie și a ajuns pe mâna poliției

Mihai Trăistariu, prima reacție publică, după ce fratele său a hărțuit o femeie și a ajuns pe mâna poliției

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de muzică ușoară de la noi din țară. Acesta, fiind mereu în centrul atenției, niciodată nu a încercat să își țină ascuns trecutul sau familia din care provine, indiferent de situațiile care s-au creat în jurul lui.

Mihai Trăistariu a avut un adevărat șoc după ce a primit un apel de la Poliție, în cadrul căruia i s-a spus că fratele său a hărțuit o femeie. Bărbatul în cauză, Vasile Trăstariu, locuiește în Piatra Neamț și este pictor liber profesionist, iar în trecut a predat desenul la o școală din oraș. Acolo, se pare că a cunoscut o profesoară de economie de care s-a îndrăgostit nebunește și pe care a urmărit-o în nenumărate rânduri prin oraș. La un moment dat, sătulă de toată situația, femeia a apelat la ajutorul autorităților și a obținut un ordin de restricție împotriva fratelui lui Mihai Trăistariu. 

Acum, Mihai Trăistariu a vorbit despre acuzațiile de hărțuire aduse fratelui său. Acesta a declarat că întotdeauna s-a gândit la faptul că Vasile nu și-a început viața sexuală și că nici nu o să o facă în viitorul apropiat. Ba mai mult, el a fost dispus să angajeze o femeie cu moravuri ușoare pentru ca fratele lui să își satisfacă nevoile fiziologice:

„Noi suntem patru frați, că părinții nu mai sunt! El este mai mare ca mine, are 47 de ani și noi, familia, am crezut tot timpul despre el că este virgin. Odată chiar i-am zis asta în față și s-a simțit foarte jignit și ofensat. I-am zis: hai să-ți începi și tu viața sexuală! Sora mea, care e profesoară de matematică în Iași, a propus să-i aducem o prostituată și să o plătim ca să înceapă și el odată, dar el s-a simțit și mai jignit.

La vreo două săptămâni distanță după discuția noastră, mă trezesc cu un telefon de la Poliție: „Am vrut să vă anunțăm să stați de vorbă cu fratele dumneavoastră că urmărește o profesoară de Economie!'. Femeia, disperată, a făcut reclamație la Poliție că o hărțuiește! L-am sunat și el mi-a zis că este îndrăgostit de ea și că e iubirea vieții lui, că s-au întâlnit o dată', a declarat Mihai Trăistariu pentru Click!.

Mai mult decât atât, Mihai Trăistariu a explicat și modul în care Vasile se comporta atunci când încă era coleg de catedră cu profesoara de Economie:

„Ei erau colegi, că el a predat Desen cu ea la aceeași școală. I se pusese pata pe profesoara aia. O urmărea, ea stătea la parter și tot o urmărea pe femeie, după copaci. Femeia avea un iubit, care a vrut să-l bată pe frati-miu. Se comporta ca un nebun, o pândea după copaci! Mi-au trimis de la Poliție poze cu el urmărind-o după copaci, după bloc!

O pândea! Așa o iubea el, de la distanță, că el e mai pămpălău așa! E religios, credincios, stă numai la biserică. El nu e violent, nu ar fi în nici un caz un pericol. Am liniștit-o pe femeie, că ea se simțea hărțuită! Îi era frică de el că un nebun o urmărește!

L-au chemat să dea o declarație, el nu recunoscut nimic și i-au dat interdicție să nu se mai apropie de ea niciodată la o distanță de 50 de metri', a mai spus Mihai Trăistariu.

Sursă foto: Mihai Trăistariu/Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni