• PRO TV
  • Anamaria Prodan, prima reacție după ce s-a spus că iubita lui Laurențiu Reghecampf este din nou însărcinată

Anamaria Prodan, prima reacție după ce s-a spus că iubita lui Laurențiu Reghecampf este din nou însărcinată

Anamaria Prodan, prima reacție după ce s-a spus că iubita lui Laurențiu Reghecampf este din nou însărcinată

Recent, Corina Caciuc a publicat pe rețelele de socializare o fotografie absolut superbă cu fiul ei și a lui Laurențiu Reghecampf, chiar de ziua antrenorului. În imagine se poate observa și un tort pe care este scris: „1+1 = 4”, semn care ar putea arăta că frumoasa brunetă este din nou însărcinată.

Vestea conform căreia Corina Caciuc ar fi din nou însărcinată a luat cu asalt showbiz-ul românesc. Pe rețelele de socializare, imaginea a strâns o mulțime de aprecieri și comentarii, la doar câteva zeci de minute de la publicare. Fanii le-au urat lui Reghe și partenei sale doar cuvinte frumoase:

„La mulți ani, Laur!!!! Te iubesc,Liam! Love u,cea mai frumoasa graviduță ever/Sa înțeleg ca mai vine un bebe?”, au scris internauții la poză.

Anamaria Prodan a aflat și ea de acest aspect din presă și, contactată de jurnaliștii Playtech, a avut o primă reacție cu privire la posibila sarcină a Corinei. Impresara s-a arătat extrem de fericită pentru noua familie a lui Reghecampf și i-a transmis doar urări de bine:

„Să fie fericiți! Să-i dea Dumnezeu tot binele din lume ! Noi îi urăm tot ce este mai frumos pe pământ”, a transmis Anamaria Prodan.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS IMAGINEA PUBLICATĂ DE CORINA CACIUC 

Sursă foto: Anamaria Prodan/Instagram, Corina Caciuc/Instagram, Laurențiu Reghecampf/Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni