• PRO TV
  • Tatăl lui Maru, presupusul dealer al lui Vlad Pascu, a făcut primele declarații! Pe cine dă vina bărbatul

Tatăl lui Maru, presupusul dealer al lui Vlad Pascu, a făcut primele declarații! Pe cine dă vina bărbatul

Tatăl lui Maru, presupusul dealer al lui Vlad Pascu, a făcut primele declarații! Pe cine dă vina bărbatul

Tudor Duma, un tânăr care îl ajuta pe Vlad Pascu să procure droguri, se află în arestul poliției. Între timp, tatăl său a comentat situația în care se află acesta, dând vina în mare parte pe statul român.

Tudor Duma, cunoscut în anturajul lui Vlad Pascu sub numele de Maru, a dat spargerea în farmacia Spitalului Floreasca din București pentru a găsi și a fura substanțe cu scop medicinal. 

„Sunt la spitalul Floreasca, mă plimbam şi eu, vere, că mă plictiseam. Şi ce crezi, am intrat prin spate, prin efracţie. Am încercat şi eu să ciordesc nişte droage, ceva“, spune Tudor Duma într-o filmare postată pe Internet, cu puțin timp înainte de a fi ridicat și dus la DIICOT.

Tudor Duma nu s-a aflat la prima abatere, pe numele său fiind emise nu mai puțin de 6 dosare penale legate de droguri. Mai mult decât atât, acesta și-ar fi amenințat tatăl în trecut, iar bărbatul a cerut ordin de restricție împotriva lui.

„Obligarea pârâtului la păstrarea unei distanţe minime de 200 metri faţă de reclamant; Obligarea pârâtului la păstrarea unei distanţe minime de 200 metri faţă de reşedinţa reclamantului şi faţă de locul de muncă al reclamantului”, se arată în ordinul de protecție, potrivit stirileprotv.ro.

Acum, tatăl lui Tudor Duma nu a fost de acord ca oamenii legii să îi monteze fiului său brăţară de supraveghere și, mai mult decât atât, a susținut că singurul vinovat pentru comportamentul băiatului este statul român. Potrivit unui post TV, părintele spune că societatea nu numai că nu are bani, ci nici nu își dorește să le asigure asistență medicală tinerilor dependenți de droguri.

Sursă foto: Inquam Photos/Octavian Ganea, Captură ecran/TikTok, Știrile PRO TV

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni