• PRO TV
  • VIDEO | Tatăl lui Vlad Pascu, surprins în timp ce alerga în pantaloni scurți, la secția de poliție

VIDEO | Tatăl lui Vlad Pascu, surprins în timp ce alerga în pantaloni scurți, la secția de poliție

VIDEO | Tatăl lui Vlad Pascu, surprins în timp ce alerga în pantaloni scurți, la secția de poliție

Familia Pascu se află în continuare în atenția publicului larg, după ce Vlad Pascu a fost protagonistul unui accident devastator la 2 Mai. Tânărul care recent a împlinit 20 de ani s-a urcat la volan sub influența substanțelor interzise și a lovit un grup de 8 persoane, două dintre ele pierzându-și viața în urma impactului.

Tragedia pe care a comis-o Vlad Pascu în urmă cu o lună a luat prin surprindere o țară întreagă! Tânărul a distrus două familii, după ce s-a urcat drogat la volan și a lovit din plin un grup de 8 studenți, doi dintre ei murind în urma impactului. Mai mult decât atât, odată cu punerea acestuia sub arest preventiv, au ieșit la iveală multe informații cu privire la familia lui. 

Mama lui Vlad Pascu se află în acest moment în spatele gratiilor din cauza faptului că a încercat să șantajeze martorii din dosarul în care este cercetat fiul ei. Deși în urmă cu o lună aceasta declara că nu va acționa în niciun fel pentru a-și proteja copilul de închisoare, faptele au stat cu totul diferit. 

În același timp, tatăl lui Vlad Pascu a fost și el plasat sub control judiciar, deoarece polițiștii DIICOT au găsit în locuința acestuia arme și muniție deținute ilegal, mai precis 76 de cartușe de vânătoare. Mai mult decât atât, la ieșirea de la audieri, bărbatul a intrat cu mașina într-un grup de jurnaliști, ca să nu ofere declarații. (CLICK AICI PENTRU VIDEO) Acest gest i-a adus încă o urmărire penală pentru vătămare corporală din culpă.

Acum, un nou incident a atras atenția publică. Mihai Pascu a fost surprins alergând pe lângă o secție de poliție din Capitală, purtând pantaloni scurți, hanorac și adidași, cu scopul de a semna controlul judiciar. 

Tatăl lui Vlad Pascu a încercat să scape de controlul judiciar

Recent, tatăl lui Vlad Pascu a contestat  decizia de control judiciar impusă în cazul său, iar dosarul s-a judecat, luni, la Tribunalul București. Judecătorii au decis, însă, să îi respingă cererea, iar bărbatul este în continuare vizat de autorități. 

Sursă foto: Știrile PRO TV, Inquam Photos/Octav Ganea, captură ecran TikTok, captură ecra/Știrile PRO TV

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni