• PRO TV
  • Formele ei sunt demne de Cartea Recordurilor. Tânăra care fascinează cu talie de viespe și solduri uriașe

Formele ei sunt demne de Cartea Recordurilor. Tânăra care fascinează cu talie de viespe și solduri uriașe

Formele ei sunt demne de Cartea Recordurilor. Tânăra care fascinează cu talie de viespe și solduri uriașe

Gracie Bon este un model plus size care face senzație cu silueta ei neobișnuită pe rețelele de socializare. Tânăra în vârstă de 26 uimește cu rotunjumile sale atipice.

De la talie în sus e trasă prin inel, dar șoldurile ei sunt demne de Cartea Recordurilor. 4 milioane de oameni sunt fascinați de formele ei și o urmăresc atât pe Instagram, cât și pe TikTok.

Gracie Bon este din Panama și impresionează cu silueta ei voluptoasă. Tânăra primește sute de complimente la postările de pe rețelele de socializare.

@graciebonr Replying to @PPS ♬ Montagem Slowed - Kuya Magik

Însă Gracie nu a arătat întotdeauna așa. Influencerita a postat, mai demult, o imagine de când avea 21 de ani și cântarea 135 de kilograme. S-a hotărât să slăbească în momentul în care kilogramele în plus nu mai erau doar o problemă de ordin estetic - tânăra avea dureri îngrozitoare ale articulațiilor și respira cu dificultate atunci când mergea.

Gracie spune însă că își iubea corpul și când avea 135 de kilograme. “Nu mi se părea normal ca la 21 de ani să mă doară genunchii și să nu pot respira. Îmi doream mai mult de la viață. Dacă ești slab, asta nu te face însă neapărat sănătos. Și nici dacă ești într-o formă fizică bună nu te face superior”, spunea tânăra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni