• PRO TV
  • „Ăsta-i fizic de Playboy!”. Cum s-a fotografiat Andreea Bănică în valurile mării

„Ăsta-i fizic de Playboy!”. Cum s-a fotografiat Andreea Bănică în valurile mării

„Ăsta-i fizic de Playboy!”. Cum s-a fotografiat Andreea Bănică în valurile mării

Andreea Bănică este una dintre cele mai talentate artiste din showbizul autohton. Pe lângă talent, artista a impresionat întotdeauna audiența și cu felul cu în care arată. La 45 de ani și după două sarcini, vedeta continuă să facă furori în costum de baie. 

Vara a trecut, dar Andreea Bănică se bucură încă de plajă. Artista s-a pozat zilele trecute în valurile mării și și-a impresionat urmăritorii cu silueta ei. 

„Eu tot la mare! Am revenit aici unde am de terminat terapia pentru durerile lombare si cervicale însă mă bucur și de începutul acesta de septembrie superb! După terapie, fug pe plaja aproape goală și mă bălăcesc ca un copil mic în marea care încă este f f caldă! (…) Sper să mai revin la mare măcar o tură luna asta să mă dau cu jetul așa pe sfârșit de septembrie dacă ține vremea cu mine. În rest să auzim de bine!!”, a scris vedeta în dreptul în imaginilor în care apare într-un costum de baie minuscul.

Fotografiile au adunat mii de like-uri și numeroase comentarii. 

„Wow, ce frumoasă și sexy ești!”, „Ești minunată, arăți extraordinar!”, „Ești foarte frumoasă, te admir mult!”, „Ești superbăăă!”, „Sirenă la mal, fermecătoare!”, „Ai un corp perfect!”, „Ești minunată!”, „Cea mai sexy!”, „Ăsta-i fizic de Playboy!”, i-au scris urmăritorii. 

De altfel, artista a făcut furori în Playboy în urmă cu câțiva ani. 

Într-un interviu pentru click.ro, Andreea Bănică a dezvăluit că nu și-a dorit să pozeze provocator în Playboy, însă a fost convinsă de soțul ei că e bine pentru cariera sa.

„Inițial n-am vrut să pozez. Eu nu făcusem niciodată plajă topless până atunci, deși am fost crescută la mare, la Techirghiol. La mine era așa, totul până la lenjeria intima! Lucian, soțul meu, a vorbit cu tatăl meu, au complotat împreună ca să mă convingă. Mi-au spus că este foarte bine pentru cariera mea să pozez. Dar ședința foto a fost un șoc pentru mine. Lucian îmi spusese că va fi mereu lângă mine, că nu va fi de față decât fotograful. Dar tot nu m-am dezbrăcat de tot, mi-au scos bikinii în photoshop”, a spus cântăreața.

Fotografii: Instagram @AndreeaBănică

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni