• PRO TV
  • Cum își trăgea în țeapă clienții Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu.Tactica la care apela de fiecare dată

Cum își trăgea în țeapă clienții Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu.Tactica la care apela de fiecare dată

Cum își trăgea în țeapă clienții Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu.Tactica la care apela de fiecare dată

Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, șoferul care a accidentat mortal doi tineri în stațiunea 2 Mai, nu este străină de problemele cu legea. Iată cum își păcălea clienții!

Mama lui Vlad Pascu obișnuia să nu achite facturile emise de firmele care efectuau lucrări la imobilele familiei.

Miruna Pascu, mama tânărului care a produs tragedia de la 2 Mai, a fost arestată preventiv pe 15 septembrie, pentru 30 de zile, de Tribunalul București, pe motiv că a încercat să influențeze martori în dosarul de droguri deschis de DIICOT, dosar care îl vizează pe Vlad Pascu.

Mama lui Vlad Pascu nu este străină de problemele cu legea, aceasta a avut probleme și în trecut, figurând ca pârâtă în mai multe dosare. Pe 2 octombrie 2020, mama lui Vlad Pascu a fost dată în judecată de o firmă care efectuase mai multe lucrări la instalațiile sanitare, termice și de ventilație la unul din blocurile pe care familia Pascu le deține în București. 

Potrivit Fanatik.ro, prin dosarul înregistrat la Tribunalul București, reclamantul a solicitat obligarea Mirunei Pascu la plata sumei de 9.389,10 lei, contravaloarea serviciilor prestate, dar și la plata dobânzii contractuale de 1% din suma datorată pentru fiecare zi de întârziere, începând cu data de 06.07.2018 și până la data plăţii efective a debitului, conform contractului ce fusese semnat între părți.

Miruna Pascu a efectuat plata lucrărilor efectuate de firmă, la început, după care a încetat plățile: “Contractul s-a derulat în bune condiţii până aproape de finalizarea imobilului de locuinţe, mai puţin ultimele lucrări pe care le-a efectuat conform contractului și care nu au mai fost plătite, ulterior încetând să mai execute contractul”, se menționează în dosar.

Deși i s-a comunicat să plătească devizul, acest lucru nu s-a întâmplat: “Pârâta, care este dezvoltator imobiliar, nu a mai dorit nici să semneze de primirea actelor menţionate mai jos și nici să plătească ultima factura emisă, în suma de 9.389,10 lei pe care i-a comunicat-o împreună cu devizul de lucrări la factura nr. 512/06.07.2018, atât prin intermediul poştei, cât și la adresa de e-mail pe care aceasta a comunicat-o la încheierea contractului cadru.”, se mai specifică în dosar.

Mama lui Vlad Pascu a fost înştiinţată telefonic cu privire la aceste debite, prin e-mail, la data de 06.07.2018, dar și prin înștiințarea din data de 03.01.2019 pe care nu a dorit să o ridice de la poștă, deși fusese avizată de către agentul poștal la data de 31.01.2019: “Din discuţiile avute cu reprezentaţii unor societăţi cu acelaşi obiect de activitate au aflat de faptul că pârâta Miruna Pascu obişnuieşte să nu mai facă plăţi la finalizarea imobilelor pe care le construieşte, situaţii similare ca cea pe care a dedus-o judecăţii.”, au declarat în instanță reprezentanții firmei, potrivit sursei citate.

În fața instanței, Miruna Pascu a specificat că devizul nu este semnat și însușit de ea, neexistând un acord al său pentru realizarea acestor lucrări și nici pentru valoarea acestora:“Cu privire la aceste pretinse lucrări, arată că nu a semnat vreun proces verbal de recepţie a lucrărilor pentru care a fost emisă factura și nici nu a acceptat, în vreo altă formă, aceste lucrări”, a susținut Miruna Pascu.

“Așa cum se poate observa, Miruna Pascu nu a îndeplinit nici una dintre obligaţiile contractuale în vederea rezilierii contractului, ci acesta a fost executat în întregime, dar la final de lucrare, pârâta s-a gândit să tragă și pe nişte oameni care au muncit la acest bloc de șase nivele”, se mai arată în dosar.

„Pârâta Miruna Pascu este de acord să înmâneze suma de 12.000 lei și, prin urmare, să se stingă datoria din prezentul dosar și orice altă pretenţie rezultând din Contractul cadru de prestări servicii nr 115/08.05.2018”, se arată în hotărârea judecătorillor. 

Sursă foto: stirileprotv.ro/ INQUAM/ OCTAV GANEA/ Captură ecran/TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni