• PRO TV
  • Descoperire șocantă despre extratereștrii mumificați din Peru. ADN-ul lor scoate la iveală informații terifiante

Descoperire șocantă despre extratereștrii mumificați din Peru. ADN-ul lor scoate la iveală informații terifiante

Descoperire șocantă despre extratereștrii mumificați din Peru. ADN-ul lor scoate la iveală informații terifiante

Recent, au fost descoperite două schelete mumificate, despre care s-a crezut că aparțin unor extratereștrii. Cu toate acestea, în urma rezultatelor ADN obținute, oamenii de știință cu ajuns la o concluzie cel puțin interesantă.

În urma descoperirii făcute, vânătorii de extratereștrii sperau să demonstreze că, în mormintele Nazca, se află rămășițe ale ființelor nepământene, doar că ultimele teste au arătat că, în componența celor două schelete mumificate, se află ADN al ființelor vii.

Scheletele găsite arătau complet diferit față de cele ale oamenilor normali, având o înfățișare bizară și trei degete. Descoperirea ar fi fost făcută în proximitatea Liniilor Nazca, din sudul Peru, iar concluziile la care s-a ajuns i-au șocat pe mulți: probele se potrivesc 100% cu ADN-ul oamenilor.

Mai exact, conform raportului eliberat de Paleo DNS, Universitatea Lakehead, Canada, țesutul mâinilor și cel cerebral provin de la un homo sapiens de sex masculin: „Dovezile sugerează că sursa ADN-ului din materialul biologic din creierul cranian și din osul extras din mână aparține lui homo sapiens (oameni)”.

Deși, inițial, s-a spus că cele două cadavre au fost carbonizate în perioada 245-410 d.Hr, oamenii de știință susțin că, de fapt, au fost create în așa fel încât să arate precum corpurile unor extratereștrii, fiind folosite rămășițe mumificate ale unor oameni îngropați în urmă cu multă vreme.

Prin urmare, organizatorii celui de-al nouălea Congres mondial anual de Studii asupra Mumiilor au cerut începerea unei anchete, pentru a se afla dacă, într-adevăr, au fost comise crime arheologice, relatează express.co.uk.

La scurt timp, Gaia, un site cu și despre teoriile conspirației, a publicat un video, conform căruia, cele două mumii din Peru ar putea fi, de fapt, o ființă înrudită cu oamenii, dar care nu face parte din spațiul nostru cosmic. 

„De la prima analiză ADN, s-a dovedit că nu este vorba de cimpanzeu, nu este maimuță, ci este ADN asemănător cu cel uman”, a declarat Dr. Konstantin Korotkov, unul dintre colaboratorii site-ului Gaia.com.


Sursa foto: Getty Images

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni