• PRO TV
  • „E un accident, o iei ca atare”. Mesajul primit de Vlad Pascu de la mama lui, când a făcut 20 de ani în închisoare

„E un accident, o iei ca atare”. Mesajul primit de Vlad Pascu de la mama lui, când a făcut 20 de ani în închisoare

„E un accident, o iei ca atare”. Mesajul primit de Vlad Pascu de la mama lui, când a făcut 20 de ani în închisoare

Vlad Pascu a împlinit 20 de ani, săptămâna trecută, pe 11 septembrie, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Constanța, iar mama acestuia, cu care a vorbit în acea dimineață, a găsit un mod cel puțin imediat de a-l îmbărbăta.

Timp de câteva minute, Miruna Pascu și Vlad Pascu au vorbit despre accident, iar o parte din discuția lor a ajuns și în referatul DIICOT, în urma căruia, procurorii au cerut Tribunalului București a cerut ca Miruna Pascu să fie arestată preventiv, fiind acuzată de influențarea deciziilor.

Deși a ucis două persoane și altele au ajuns la spital, în urma accidentului provocat de Vlad Pascu, Miruna Pascu l-a încurajat, spunând că a fost un accident și trebuie să ia lucrurile ca atare. 

Înainte de a provoca accidentul, a fost oprit de poliție și dus la sediul Poliției Vama Veche. La scurt timp după aceea, Vlad Pascu a fost lăsat să plece și a mers la o petrecere, unde a consumat droguri, împreună cu alți copii ale unor persoane influente din județul Constanța. Informația a fost confirmată de Cosmin Andreica, președintele Sindicatului EUROPOL, la un post de televiziune.

În timpul discuției cu mama sa, atât aceasta, cât și Vlad au declarat că nu sunt deloc interesați de ceea ce crede lumea despre el. Mai mult decât atât, Miruna Pascu l-a avertizat pe fiul ei să fie foarte atent cum se comportă acum, deoarece depune eforturi foarte mari pentru a-l salva și nu poate face acest lucru, dacă el va greși din nou.

De asemenea, gravitatea faptei este nesemnificativă pentru amândoi, deoarece Miruna Pascu consideră că totul a fost doar „un accident”, iar situația trebuie luată „ca atare”.

„Mamă, problema este de accident. Accidentul în sine nu ar fi fost până la urmă așa ceva, dar în momentul în care au apărut c********e, toate alea după Instagram și în momentul în care a fost comportamentul ăla al tău dinainte, aberant, cu toate chestiile alea, cum să spun... 

A fost ca și cum a fost o sfidare. Înțelegi? Plus că au făcut ăștia niște legături cu poliția, cu telefoane, că nu știu cine, că te-au ocrotit, că nu te-au oprit, că ...nu știu ce s-a întâmplat. (…) Ăsta este un accident care nu știu, te-a pus pe tine în fața unui fapt împlinit cumva. Ca să-ți dai seama unde ajungi. Că nu te putea opri nimeni din cursa asta dementă pe care o aveai, înțelegi? 

Dar, altfel, nu ai ce căuta acolo. Nu ești... și ți-am zis, e un accident, o iei ca atare. Nu trebuie s-o iei nici... se întâmplă lucruri... mda... asta e”, i-a spus Miruna Pascu fiului ei, aflat în spatele gratiilor.

 

Sursa foto: Știrile PRO TV, Inquam Photos / Octav Ganea, Captură ecran/TikTok

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni